torstaina

Blääh, kuinkas tässä kävikään...
Äh, bläh. Hösäsin koko päivän ja mietin kuumeisesti näitä myyntihommia. Muahan ei ole myymään mitään (tai ainakaan niin, että saisin parhaimman hinnan).

No, meikä otti nämä mun 31 taskukirjaa Aku Ankasta ja marssi Hesan yhteen divariin. Lupasi mulle euron kappale ja katsoin netistä, että sen verran ovat jotkut saaneet tai vähän enemmänkin. No, tuo ei mua harmita, että myin noi taskukirjat. Onpahan tuolla rahalla ostettu ruokaa.

Mutta, mutta, mä otin mukaan vielä 6 sellaista siistiä kovakantista kirjaa. Ja onneton myin ne 2 euroa/kappale. Taisin myydä liian halvalla, mutta noi myyntitilanteet ovat hankalia mulle ja en ehtinyt siinä tarpeeksi kauan miettiä. No, nyt olen kuusi kirjaa kevyempi ja noita kirjoja en varsinaisesti kaipaa, mutta harmittelen koko ajan, että möinkö ne liian halvalla. Kun ensin ostaa ne kunnon hinnalla, niin kyllä tuo 2 euroa on vähän.

Ehkä olisin saanut enemmän kirpputorilla tai netissä, mutta kun en osaa myydä.

Kun vain pääsisin tästä piirteestäni eroon, että miksi noin tein ja oliko siinä järkeä sun muuta jahkaamista.

Pitää varmaan jostakin löytää joku muukin paikka, jonne voisin kirjojani tyrkyttää, kun mieluiten menen paikanpäälle ja siinä annan kirjani. Saisikohan jostakin muualta enemmän? Voi mua jahkailun ja harmittelun kuningasta, joka kohta ilman kirjoja on.

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kirjoista ei nykyään saa paljonkaan. Akuista olisi luullut antavan enemmän, ei kirppikselläkään mene kuin 1-2 eurolla kirjoja joten älä harmittele.
Minä sain varmaan jonkun kohtauksen kun ostin mökkikunnan kirjastosta monta satukirjaa -,50 kpl paksuja kirjoja ajattelin että harvemmin niitä on tarjolla ;-))) miniälle Uman kirjoittaman hevoskirjan.

Elegia kirjoitti...

Ehkä sinulle sopiva tapa olisi soittaa divariin etukäteen ja kysyä paljonko maksatte näistä kirjoista (kerrot kirjojen nimet ja niiden kunnon). Sitten voit miettiä asiaa ja vaikka soittaa johonkin toiseenkin divariin ja kysäistä sieltäkin. Siten sinulla on aikaa miettiä :)

Yvioon kirjoitti...

tia, tuo on totta. Ei noista kirjoista paljon saa tai sitten eivät edes huoli niitä divariin.

Satukirjat ovat kivoja. Mulla on muksuni vanhoja satukirjoja, joita ajattelin säästää.

Elegia, nämä muut divarit eivät edes ole huolineet mun kirjoja. Tuo yksi oli ainoa ja siellä saa kirjasta 2 euroa.

Taidan jättää koko homman vähäksi aikaa.