torstaina

aku ankkaa ja muuta rompetta....
Mulla riitää tavaraa, lehtiä ja aku ankkaa. Nyt mietin kuumeisesti, miten pääsisi turhasta tavarasta eroon. Tietty ei haittaa, vaikka jonkun roponkin onnistuisi saamaan.

Aku Ankka tuli meille aikoinaan vuodelta 1993. Ja niitähän sitten piisaa.
Aku Ankan taskukirjoja ostin itse joskus aikoinaan ja niitäkin mulla on iso laatikollinen.

Haen kellarista laatikoita ja katson, mitä siellä on. Löysin lisää kirjoja ja luistimia ja vaikka mitä. Kääk, mitäköhän tälle kaikelle voisi tehdä.

Mietin jo tuossa kroonisessa rahapulassani, että myyn kohta huonekaluni, että saisin rahaa. Sitten ei jäisi asuntoon kuin sänky ja tv. Kaikkea sitä tulee miettineeksi.


4 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Nyt kun hiljaisempi kausi muuttuu vilkkaammaksi, voisi olla kirppareilla ostajia niin paljon että kama menisi kaupaksi. Voi mennä itse myymään tai laittaa tavarat itsepalvelukirpparin myyntiin.

Pidin pari kertaa menneisyydessä kotikirpparin kavereille.

Tietysti voisit ottaa kuvia tavaroistasi, lähettää sähköpostia kaikille tutuillesi ja kysyä kiinnostaako mikään kuvassa näkyvä ja mitä tarjotaan. Voisit sanoa suoraan että on rahapula tai vähän peitetymmin että olet pistämässä turhaa tavaraa kierrätykseen...

Aku Ankat on ihania! Minulla on niitä erikielisinä :)

Yvioon kirjoitti...

Rita, ainakaan en itse haluaisi mennä myymään ja mulla ei ole kokemusta itsepalvelukirppiksestä. Mitenköhän se toimii ja kannattaisikohan sinne viedä noita Aku Ankkoja?

Pidän Aku Ankoista, mutta mulla on niitä varmaan monta sataa. Ja voisin ne myydä jonnekin. Ja ei ole erikielisinä.

On tämä vaikeaa, ainakin meikäläiselle. Kääk.

Kohta raijaan kirjani ja istun olkkarissani sängyn ja tv:n kanssa, mutta ilman kirjoja. Hm.

Rita kirjoitti...

Itsepalvelukirppis Aino löytyi googlaamalla, sitä voisit ehkä käydä katsomassa:

http://www.ainokirpputori.net/etusivu/

Yvioon kirjoitti...

Rita, katsoin noita itsepalvelukirppiksiä. Niissä ne pöydät maksaa jo niin paljon, ettei mun taida kannattaa vaivautua. NO, pitää keksiä muita rahanansaitsemiskeinoja.