tiistaina

"Jennifer Fox:in saappaissa"....
Katsoin taas tuota ohjelmaa: Vapaan naisen tunnustuksia.Se herätti paljon ajatuksia.

Tuossa ohjelmassa ollaan ihanan epätäydellisiä, avoimia ja suoria. Asioista voidaan puhua ja Jennifer näyttää ystävystyvän tosi helposti. Hän löytää ystäviä ympäri maailmaa. Nytkin hän oli Intiassa käymässä.

Tulee tuosta ohjelmasta mieleen oma tilanteeni. En ole täysin varma, mitä haluan. Tapaamani miehet ovat yleensä halunneet muuttaa mua, joko ulkonäön tai elämäntapani suhteen.

Jennifer Fox sanoi viehättyvänsä vääristä miehistä. Tunnistan tuossa lauseessa itseni.

Olen ajatellut, että jos elän elämäni näin, ilman parisuhdetta, niin haluaisin, että se olisi oma valinta ja että olisin tyytyväinen tilanteeseeni. Itsellisenä naisena voi elää hyvää elämää ja olla tyytyväinen.


2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Jennifer Fox? - En tunne, mutta avoimmuus, ystävystyminen ja epätäydellisyys kuulostavat hyviltä.

Kaikenlainen pakonomaisuus elämässä ja ihmissuhteissa on mielestäni pahasta. Toisen ihmisen muuttaminen, muuttuminen toisen ihmisen toiveiden mukaiseksi... äh, tuhoon tuomittua jos se tapahtuu oman itsen ja itsenäisyyden kustannuksella ja vastentahtoisesti.

Se on sitten eri asia jos ihmissuhteessa opitaan yhdessa ja tehdään suunnitelmia, neuvotellaan, esitetään toiveita jne.

Yvioon kirjoitti...

Rita, tämä Jennifer Fox ohjaa ja esiintyy itse tässä dokumentissaan. Taitaa olla vielä tuottajakin.

Niin, ei kait sitä voikaan muuttaa omaa personallisuuttaan, vaikka toinen kuinka toivoisi. Silloin on tuon muutosta kaipaavan haettava joku vähemmän muutettava kohde.

Joissakin asioissa voi tehdä myönnytyksiä, mutta ei oman persoonan kustannuksella.

Tosin mulla alkaa olla jo niin pitkä aika minkäänlaisesta parisuhteesta, että en varmaan kohta edes muista, minkälaista se on. Jotkut asiat muistaa, vaikkei haluaisikaan ja joitakin ei.

Ainakin sen olen oppinut, että kannattaa olla mahdollisimman oma itsensä eikä yrittää liikaa myötäillä toista. Ja oma persoona säilyttää, vaikka olisi kuinka ihastunut.