tiistaina

siltaa ja ruusua... kolme päivää....

Tässä on taas kulunut pari päivää. On ollut taas sen verran raskas olo, etten ole jaksanut mitään tänne kirjoittaa tai teksti olisi ollut kovaa luettavaa.

Kuvina toinen Helsingin Hakaniemen sillalta ja toinen hämyinen ruusu.

Tyttäreni kävi kylässä sunnuntaina ja pelattiin niitä pelejä, kun hän oli lapsi. Mulla on vielä Muuttuva labyrintti ja Arvaa kuka -pelit.

Nämä marsut ovat kyllä tosi persoonallisia ja rohkeita. Pidettiin niitä lattialla vapaana ja melkein toinen hyppäsi tyttäreni syliin. Niiden puuhia oli kyllä mielenkiintoista katsoa. Nyt on taas hiljaista.

Tämä mun kirjojen myyntihomma lopahti. Ei niistä oikein hintaa saa ja ei noita mun tavallisia kirjoja noi divarit huoli. Että silleen. Toisaalta pidän itsekin kirjoista. Mulla ei vaan ole niin paljon tilaa, kun ei ole tarpeeksi isoa kirjahyllyä.

Olen käynyt kävelemässä. Kun on luonnossa ja liikkuu, niin vähän helpottaa tämä ahdistus, vaikka ongelmani eivät mihinkään katoakaan. Pääsee tätä kotonakelaamista edes vähäksi aikaa karkuun.


4 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Ehdin jo pariin kertaan kaipailla päivityksiäsi. Kiva että putkahdit taas esiin :)

Kirpputoritouhuilla ei rikastu, mutta se hyvä puoli niissä on että voi päästä turhasta kamasta eroon.

Luonto rauhoittaa, ja virkistää mieltä. Vasta levollinen ja virkistynyt mieli keksii ongelmiin ratkaisuja.

Yvioon kirjoitti...

Rita, kiva kuulla, että on kaivattu. Välillä vaan ei keksi mitään persoonallista päivitettävää. On ajatukset liikaa omissa huolissa.

Taitaa tämä mun "ura" kirjojen myyjänä lopahtaa tähän. Pitänee keksiä jotakin muuta.

Luonto on kaunis katsella ja haistella. Siinä virkistyy tai ainakin tulee uusia ajatuksia.

Rita kirjoitti...

Näyttivät tänään Malmin torin kippiksellä pyytävän 5 euroa pienestä pinkasta Aku Ankkoja. Ei näynyt kauppa kovin vilkkaasti käyvän.

Asiantuntijat muuten väittävät että rahahuolet eivät ratkea rahalla, vaan säästötoimenpiteillä yms. Eivät tietenkään tarkoita että ihmisellä ei pidä olla tuloja, mutta tulojen on oltava isommat kuin menot ja ratkaisun avaimet ovat siinä.

Yvioon kirjoitti...

Rita, eipä taida ihmiset ostaa, jos on liian kova hinta. Pitäsi kait hinnoitella 20-40 centtiin kappale. Tai mennä johonkin Hesaan myymään.

Tämä taloutensa hallinta ei ole ihan helppoa. Tosin jos on tarpeeksi rahaa, niin laskujen maksu on helponpaa.

Oikeassahan olet, että pitäisi osata käyttää rahaa. Joskus vaan raskasta aina säästää ja olla ostamatta mitään.