maanantaina

miten tähän tultiinkaan...

Kuva on korttikokeiluntapainen yhdistelmäkuva.Ai niin, miten mun pääsiäinen sitten meni. No, voin sanoa, että en todellakaan tehnyt mitään erikoista. Taisin jonakin päivänä käydä lenkillä. Eilen en jaksanut.

Tein taas kaakun. Tosin nyt siitä tuli liian jauhoinen, mutta syötyä se tulee kuitenkin. Eli yhden kerran olen jopa onnistunut leipomaan syötävänn kuivakakun. Parempi sekin kuin ei mitään.

Eilen unohdin ottaa mielialalääkettäni. Mihinköhän senkin pitäisi vaikuttaa. Seurauksena, että käteni toimii paremmin ja liikkuu paremmin sun muuta. Tuo olkapää on nimittäin vihoitellut kesästä asti ja olen tätä lääkettä syönyt nyt vuoden päivät. En taida kyllä ottaa tänäänkän, kun kerran käteni toimii paremmin.

Ja lihakseni kun ovat kadonneet, niin olkapää on ollut liian vähillä voimilla. Huomaan oikein silmällä, kuinka ei näy lihaksia. Ja mä koen, että kun olen lapsesta asti lihaksikas ollut, niin kaipaan näitä lihaksiani, vaikka naisena näihin on ollut tottumista.

Kun kerroin tuosta lihasten katoamisesta ja itse päättelemästäni yhteydestä tähän mielialalääkkeeseen, niin eivät lääkärit sun muut osanneet sanoa tuohon mitään. Eräskin psykiatri vaan käski lisätä annosta, kun kerroin tuosta työpaikkani tilanteesta. No, enpä lisännytkään vaan jätän vähitellen pois. En usko, että mikään kemia saa mua unohtamaan ulkoiset ikävät asiat. Ei kait nämä mitään unohduspillereitä ole.

Asiasta sataan tuhanteen, tuon Photokiertmäni musiikki
on valssia ja vielä Straussin valssia. Valssi on siis niitä harvoja paritansseja, joita osaan tanssia.


2 kommenttia:

bamiella kirjoitti...

Straussin valssit ovat ihania. Menen toiseen blogiisi kuuntelemaan niitä.

Yvioon kirjoitti...

bamiella, niin ovat. Taisi vaan tuohon Straussin valsseihin eksyä muutakin klassista. No, on siellä ainakin yksi valssi. Kuitenkin ovat kauniita nuo muutkin kappaleet, toivottavasti.