maanantaina

äkkilähtö...eläinkuvia...
Nyt on sitten pääsiäinen vietetty tai juhlittu. Ilmakin muuttui tuollaiseksi harmaaksi. Tulee varmaan luminen ja sateinen vappu.

Katsoin eilen äkkilähtöjä jonnekin ulkomaille. Tv:ssä oli ohjelmaa Tunisiasta, niin ajattelin, miksei vaikka sinne. Olisi aika eksoottista. Jos ensi viikolla lähtisi, niin matka olisi alle 400 euroa (mihin mulla ei ole kyllä varaa, no saahan sitä haaveilla ja mielikuvissa matkustaa). Kait kaipaan vähäksi aikaa jonnekin pois. Nämä ongelmat täällä odottaisivat kyllä paluuta, mutta saisi vähän välimatkaa, kun olisin ihan jossakin muualla ja painisin erilaisten ongelmien kanssa. Kaipaan jo toisenlaisia ongelmia. Nämä mun nykyiset kun ovat rasittavia ja tylsiä omassa karuudessaan.

Huomasin nimittäin, kun kaksi kesää sitten olin Saksassa kaksi viikkoa, kuinka keskityin vain olemaan siellä ja nämä ikävät raha- sun muut asiat jäivät vähäksi aikaa unholaan. Haluaisin mennä uudestaan kielikurssille, kun siihen voisi osallistua yksinkin ja tutustuisi muihin siinä samalla. Kaksi kertaa, kun olen ollut kielikurssimatkalla, niin ihmiset ovat olleet uteliaita, mistä sitä on ja tulleet muutenkin juttelemaan. Ei ole tarvinnut jäädä ihan yksin.


2 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Minä vasta aloitin "juhlimisen", sillä pääsiäisviikko alkoi eilen.
Edellinen oli hiljainen viikko.

Lampaanviulu tuli jo syötyä; vähän jäi vielä jäljelle.
Herkkumämmiä olen syönyt enemmän kuin koskaan. Nam! :)

Yvioon kirjoitti...

Nurkkalintu, huomenna alkaa työt, niin enää ei juhlita. Tai vietetä mitenkään. Tällä kertaa jäi muutenkin pääsiäinen oikeastaan viettämättä. Ehkä vain olin ja lepäilin ja nautin vapaudesta ja siitä, että sai olla pois työstä.

Lapsena tuli syötyä mämmiä. Pitäsi varmaan joku kerta taas ostaa ja maistella, miltä se taas maistuikaan. :)