lauantaina

nettiminä...Tämä juttu tuli vastaan, kun katselin tänään nettipalstoja. Siellä oli linkitetty tähän juttuun. Itse en oikein tiedä, mitä ajatella. En koe olevani täällä kovinkaan erilainen kuin naamakkain kohtaamisessa, vaikka kirjoittaminen onkin joskus helponpaa.http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2009/03/21/nettipalstalla-paasee-sisainen-peto-irti/20097546/66Suomen Mielenterveysseuran kehittämisjohtaja Liisa Saaristo on miettinyt, mikä saa jotkut ihmiset kirjoittamaan palstoille ajatuksia ja mielipiteitä, joita he eivät normaalisti sanoisi.
– Palstoilla näkee iskuja vyön alle ja epäsolidaarisuutta. Voi nimettömänä esittää loukkauksia.
Keskustelupalstat toimivat psykologin silmissä oman pahan olon purkautumiskanavina.


4 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Niinpä, itse en sano netissä muuta kuin oikeassa elämässäkään (olen myös huono valehteleen, niin huono muisti ;)

Yvioon kirjoitti...

Hannelen paratiisi, itse koen kanssa, että olen aika lailla oma itseni, kun kirjoitan. Ja en osaa oikein valehdellakaan.

Jotkin nettietiketti -säännöt pitäisi olla. Ja pitäisi ajaa sellainen netti -kortti ennen kuin pääsee näille palstoille kirjoittamaan, heh.

tia kirjoitti...

Olisikohan noissa yleisissä keskutelupalstoissa missä käyttäydytään huonosti, en nimittäin ole montakaan negatiivista kommenttia huomannut näissä meidän blogeissa.

Itse sanon oikeastaan enemmän naamatusten kuin blogeissa.

Yvioon kirjoitti...

tia, kyllähän tuo negatiivista on täälläkin blogimaailmassa. Muutamaan blogiin olen törmännyt,jossa on ollut enemmänkin sanakopua. Varmaan riippuu aiheestakin.

Vielä ei ole näihin meidän montaa tullut. Toivottavasti ei tulekaan.