sunnuntaina

tekisikö jotakin käsillä...


Ideaa:

Kävin Elsassin sivuilla: http://elsass-elsass.blogspot.com/ ja siinä oli juttua hopeasavesta ja korun tekemisestä. En ole ennen ajatellut, että haluasin tehdä koruja, (no, osata olen halunnut kaikkea), mutta nyt alkoi tuo kuulostamaan tosi mielenkiintoiselta. Olishan se käsin tekemistä ja siinä voisi tehdä ihan omanlaisensa ja sellainen niistä mun kokeiluista varmaan tulisikin.
Kävin myös katsomassa noita hopeasaven kurssiaikoja http://www.hopeasavi.fi/home.php?cat=266 , mutta alkeisryhmät näyttivät olevan täynnä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi varmaan ollut kiva harrastus, harmi että alkeisryhmät ovat täynnä.

Kävin muuten katsomassa uutta mahdollista sivuasi. Näytti oikein mielenkiintoiselta. Teksti vain saisi olla ainakin minulle vähän isompaa. Mutta voi olla että tämä koneen malli tekee tekstin pieneksi. Täytyykin katsoa vielä vanhalla koneella.

Pääasia olisi, että keskikaista, eli tekstikaista olisi leveämpi kuin bloggerissa, jossa jotenkin kaikki on sullottu keskelle ja reunoilla on sitten turhaa tilaa. No, ei turhaa, jos se on kaunista, mutta...

Yvioon kirjoitti...

Uuna, niin olisi ollut jännä kokeilla tuota uutta harrastusta ja oppia uusia kädentaitoja.

Ai, kiitos Uuna. Itsekin pidän siitä tosi paljon. Tuntuu, että kirjoittaisikin ihan eri tavalla ja eri juttuja kuin tähän bloggeriin. Kääk, taidan kyllä ihastua tuohon blogimalliin ja pitää sen.

No, voin kokeilla isonpaa tekstiä. Kyllä siinä voi valita, hm.

Olen pitänyt tuosta leveästä kaistasta ja helppoudesta kirjoittaa. Ei sekoile tuo kirjoitusohjelma, ei ainakaan samalla lailla kuin blogger.

Bloggeriin saa tätä sälää kyllä vaikka kuinka paljon, mutta ei ole niin kätevä kirjoittaa.

coffeeSeed kirjoitti...

hi im from indonesia wanna give u smile and hope u get all the best in ur life...

visit 5setia'o9
www.5setia.blogspot.com

Hannele ehdottaa kirjoitti...

Leivo.

Yvioon kirjoitti...

CoffeeSeed, thank you stopping by in my blog. I hope you get all good in your life also.