tiistaina

äänikirja..Keksinkin hyvän unilääkkeen, vaikka se ei ollut alkuperäinen tarkoitus. Lainasin nimittäin kirjastosta Dan Brown: Murtumaton linnake -äänikirjana. Halusin kuunnella ja kokeilla, miltä kirja kuulostaa luettuna.
Riippuu tietysti lukijasta, mutta tässä tämä lukija sopii tekstiin. Pelkäsin vaan, että jos tulee noita väkivaltatilanteita, niin en tiedä, haluanko tarkaa kuvausta niistä kuulla.
Sain tänään käytyä kaupassakin ja palautettua filmin ja vielä käytyä kirjastossa. Olen oikein tyytyväinen siihen, että saan arkisin jotakin muutakin tehtyä kuin nukuttua.

8 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Kuuntelen usein aanikirjoja kun ajan :)

Hienoa, etta olet tyytyvainen paivaasi.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ota äänikirja mukaa ulos kävelylle.

tia kirjoitti...

Äänikirja voi olla ihan kiva kunhan löytää sopivan kirjan ja lukijan, itselleni kävi että oli tooodella pitkästyttävä äänikirja.

Olisi kiva kuunnella kortteja tehdessä.

Yvioon kirjoitti...

Susa, ai säkin kuuntelet äänikirjoja. Mulle ne ovat ihan uusi tuttavuus. Ajattelin vaan lisätä niiden määrää ja kokeilla kaikkea, mitä löydän.

Välillä on parempiakin päiviä, jopa arkisin. :)

Hannelen paratiisi, muuten ehkä voisin ottaakin, mutta mulla ei ole mitään soitinta, millä kuunnelle, joten joudun kuuntelemaan ihan kotosalla. Ideana kyllä ihan hyvä.

tia, tuota itsekin pelkään, että löytyykö sellainen lukija, joka miellyttää. Tärkeä asia tuo ääni.

Varmaan kortteja tehdessä voi keskittyä, kun osaat tehdä kortteja rutiinilla. Ehkä itsekin pystyisin muokkaamaan, kun mun muokkaukset ovat sellaisia kokeiluja.

Hallatar kirjoitti...

Voin uskoa, että se nukuttaa kun joku lukee kirjaa... =)

Susa kirjoitti...

Taalla on sellanen aanikirjakerho. Maksetaan kuukausimaksu ja saa tilata pari kirjaa kuussa ja kun ne palauttaa saa uudet kirjat.
Ma olen jo vuosia kuunnellut aanikirjoja.
Varsinkin self help kirjoissa tykkaan enemman aaniversioista. Mun on vaikea keskittya jos ei ole varsinaista "tarinaa", mutta kun kuuntelen, keskittyminen on huomattavasti helpompaa.

Rita kirjoitti...

Minua on pitkän aikaa kiinnostanut hankkia kokemusta äänikirjoista. Tuota en tullut ajatelleeksi että voisi kirjastosta ensin testata miltä se vaikuttaa ja sitten vasta harkita tilata Amazonista! Engl.kieliset psykologiaopukset vetävät puoleensa...

Kiva kun tulit blogiini. Ottaisin mielelläni sinut blogirullaani. Olisikohan tämä vai tuo toinen blogisi Kopsiin sopivampi? Liian monta en viitsi kahmia :)

Yvioon kirjoitti...

Hallatar, juoni oli ihan hyvä, mutta kun on väsynyt ja toinen lukee miellyttävällä äänellä, niin alkaahan se nukuttamaann. Pitäisi varmaan kokeilla paremmin levänneenä.

Susa, tuo kuulostaa kivalta, tuo äänikirjakerho. Meillä ei muistaakseni ole sellaista. No, kirjastosta saa kyllä lainata. Vielä en ole tutustunut valikoimiin.

Totta kyllä, että äänikirjassa joutuu keskittymään tai muuten juoni tai kirja menee ohi. Musta tosi hyvä idea, nuo äänikirjat. Ja varsinkin, kun keskityn ehkä ääneen paremmin. Aion kyllä kokeilla.

Rita, mullekin uusi tuttavuus nuo äänikirjat. Ja kannattaa kyllä kokeilla kirjastosta ensin.

Blogirullaan tulen mielelläni. No, tässä pohtija-iitassa on näitä kuvamuokkauksiakin ja tuossa Waterladyyn laitan joitakin juttuja. Siinä on kiva kirjoitusohjelma. Tämä hakee vielä vähän muotoaan, tämä pääblogini valitseminen. Sen takia olen tässä tätä ja tuota Waterladyä pyörittänyt. Siihen on vain kiva kirjoittaa. Hm. :)

Kumpi näyttää susta paremmalta, täm pohtija-iita vai tuo Waterlady?