lauantaina

Olisipa kunnollinen tekstinkäsittelyohjelma tässä bloggerissa...

Illan mietinnät:


olen tässä miettinyt raskaan työviikon jälkeen, että kaipaisin haastetta ja virikettä. Ja olen kyllästynyt tämän bloggerin tähän tekstiajuriin. Tänne saa kyllä näitä lisäosia ihan kivasti lisättyä sun muuta, mutta tämä teksti on aina tämä sama tylsä ja tähän ei voi sillai luovasti kirjoittaa kuten varsinaisilla tekstinkäsittelyohjelmilla. Joten kaipaisin siis uutta blogipohjaa, mutta sellaista, jossa on kunnon tekstinkäsittelymahdollisuus. Tällaista olen tänään väsännyt: http://waterlady.sivustot.fi/ . En ole vaan varma, että onko tätä versiota liian vaikea käyttää.

Työviikko on ollut mielenkiintoinen ja raskas. Olen tehnyt oikein liukuhihnatyötä niska limassa. Kyllä tulee nämäkin ropot todella ansaittua. Niin paljon olen töitä paiskinut, ettei meinaa ehtiä edes taukoja pitää.

Kuvienmuokkausta tehdään välillä innolla ja välillä taas ei saa mitään ideaa.
Muiden blogeja luen, mutta kommentoini on kait vähän jäänyt, kun olen ollut niin puhki.
Pikku painoja nostan edelleen, että hartiat pysyisivät edes jossakin kunnossa.
Tämä juttu ihmetytti mua, kun luin: http://www.tukiasema.net/keskustelu/show.asp?id=73583&c=75&p=2&pm=1 ja varsinkin tämän Hännikäisen kommentti, että naiset pakolla ilotaloon, huh.

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Onhan Bloggerissa muutamia eri fontteja, mutta tietty ne ovat niitä tavanomaisimpia. Toisaalta, jos on paljon tekstiä, niin nämä yleisimmät fontit ovat minusta lueattavimpia. Itse en ehkä käyttäisi erikosfontteja muuta kuin ostikoissa, kuvateksteissä tmv. Riippuu tietty fontista, mutta jotkut kauniit taiteelliset fontit eivät minusta oikein sovellu pitkiin teksteihin, sillä ainakin itse koen ne rasittaviksi lukea.

Yvioon kirjoitti...

Elegia, niin no onhan tässä joitakin fontteja, mutta oikeastaan rasittavinta on tuo itse kirjoittaminen.

Kun kirjoitan jotakin, niin se näyttää aina julkaisemassani tekstissä erilaiselta kuin siinä alkuperäisessä. Tietty sellaiset selkeät fontit ovat hyviä.

Tavallisessa tekstinkäsittelyssä on vaan noita mahdollisuuksia enemmän ja ne tekstit pysyvät omilla paikoillaan. Bloggerissa kuvan ympäri tulee tavutus aina väärin.

No, ehkä mä en osaa käyttää tätä bloggeria, mutta tuo on musta rasittavaa. Olen varmaan tapellut tämän tekstin kanssa alusta alkaen. Ja jotakin olen saanut muutttua, mutta silti kaipaisin selkeää tekstinkäsittelyohjelmaa, jolla tehdä ja jota osaisin käyttää.

Olenkohan liian vaativa.

Hallatar kirjoitti...

Mie taas haaveilen että koneessani olisi enemmän muistia ja yksi muistikampa ja saisin paremman kuvankäsittelyohjelman! =)

Muksaa viikonloppua ja hyvää ystiksenpäivää. =)

Yvioon kirjoitti...

Hallatar, niin voisi laittaa tähänkin koneeseen lisää tehoja. Tuntuu, että ikinä ei ole tarpeeksi tehokas kone.

Ystävänpäiväterveisin Yvonne :)

Kaisa kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää toivotellen!

tia kirjoitti...

Hyvää ystävänpäiväiltaa sinulle.

Nyt en voi valittaa vähäisistä tehoista koneessani, niitä löytyy ;-)

Nan kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin! :) Toivottavasti ehdit myös levätä nyt viikonloppuna. Työelämä osaa tosiaan olla rankkaa välillä :( (aika useinkin)

Yaelian kirjoitti...

Yvioon, käytän ruokablogissani Windowsin LiveWriteria ja silloin fonttien määrä on suuri, eli kai se mitkä sulla on koneessa.Muutenkin pystyy tekemään sillä sellaista mitä bloggerin kirjoitusohjelmalla ei pysty.Sen voi ilmaiseksi ladata netistä.

Elegia kirjoitti...

Aah, ymmärsin siis väärin. Bloggerissa kieltämättä saa hioa ja ja säätää aika paljon, että saa ne tekstit sinne, minne haluaa. Mutta kyllä se on ihan mahdollista, jos vain jaksaa vääntää. En muuten minäkään tajua, mikä siinä on niin vaikeaa bloggerissa. Kappalejaotkin katoavat usein ensimmäisellä julkaisukerralla ja sitten pitää taas hieroa ja säätää.

Yvioon kirjoitti...

Kaisa ja tia, ystäväpäiväterveisin. :)

Nan, yritän levätä, vaikka on sitä aika puhki. Mikä työelämässä sitten niin väsyttääkin. Ei ole ikinä kunnolla levännyt.

Yaelian, kiitos vinkistä. Pitääpä katsoa, minkälainen tuo ohjelma oikein on. Olen nähnyt, mutta en ole kokeillut. Hm..

Elegia, en mäkään ymmärrä, miksi täällä joutuu niin paljon säätämään ja mitään ei saa yleensä valmiiksi ekalla kerralla. Joskus jätän noita kirjoitusvirheitäkin, kun en jaksa enää vääntää. On tämä outo, tämä bloggeri. Ehkä tämän kommervenkit selviävät. Enpä vaan ole huomannut kenelläkään vinkkiä, miten tälla voisi helposti kirjoittaa.