keskiviikkona

taas pelaa..
Tulin äskettäin kotiin ja tulin heti katsomaan, josko netti toimisi. En nimittäin ollut maksanut laskua ja vasta tänään tajusin sen sitten maksaa ja sitten tämä netti taas on auki. Huh. Tässä näkee, kuinka riippuvaiseksi sitä on netistä tullut. Tosin kyllä sitä pari päivää pärjää ilmankin, ainakin arkisin.
Tein eilen noita kuvamuokkauksia taas kerran. Sai valokuvakin uuden ilmeen.
Ajattelin katsoa animaatiofilmin, kun muksuni on sitä kehunut. Siinähän tämä ilta menee ennenkuin taas saa käydä unten maille.
Onneksi kohta on taas viikonloppu ja voi levätä. Menee nämä viikot ihan viikonlopun odotuksessa. Jotakin pitäisi näille arkipäivillekin keksiä, ettei eläisi vain pyhänä ja arjen nukkuu ja työskentee ohitse.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun uusi koneeni on takuukorjauksessa, ja kyllä kauhea tilanne olisi, jos en olisi saanut tätä vanhaa sen verran pelaamaan, että jotain saan laitettua. Taidan myös olla nettiriippuvainen. Mutta ei tämä ainakaan vie keuhkoja, eikä vahingoita muita, joten olkoon.

Kyllä muistan vielä tuon vaiheen, että viikonloppua vain odotti. Niin se tahtoo olla, ettei töitten jälkeen oikein illalla paljon muuta jaksa.
Kohta tulee kevät ja se auttaa valollaan jaksamaan paremmin. Voimia sinulle!

Yvioon kirjoitti...

Uuna, no hyvä, että korjaavat. Se hyvä puoli takuissa on. Niin no eipä tämä pahimmasta päästä riippuvuuksia ole. Ja ei mua nyt niin paljoa ahdistanut, kun en päässyt koneelle. Huomasin vaan kaipaavani nettiä.

Kiitos Uuna, kyllä tässä voimia kaipaakin ja jaksamista. Kyllä luulen, että valossa jaksaa paremmmin. Kevättä odotellessa..