torstaina

jahkailun mestari esittäytyy..

Ai, nyt se uusi blogilista sitten tuli. Kyllä tuntuu oudolta, kun tuo on niin erilaisen näköinen. Ja saa vähän aikaa miettiä, että missä mikäkin on. Vaikka uusia asioita on hyvä oppia ja aivoille kuulema tekee hyvää, kun tekee asiat toisella tavalla, niin en ole varma, miten tähän taas tottuu. Tutut asiat ovat niin kivoja ja turvallisia. Sellaisia arkisia asioita, jotka menevät vanhalla painollaan sen enenpää miettimättä. Sellaista listaa mä kaipailen. Taidan olla paikoilleen jämähtänyt.
Ja mikäköhän siinä nyt on, kun olen valittanut tästä bloggerista, niin kyllä se nyt sitten taas toimii. Katotaan vaan kuinka monta kertaa joudun taas tätä testiosuutta säätämään, kun painan tuota julkaisunappia.
Ja voin kertoa, että olen vähän sellainen jahkailija ja miettijä. Toisaalta haluaisin pitää tämänkin blogin ja sitten tuon Waterladyn. Miten tämä onkin taas tällaista ihme tahkoamista nämä mun touhut.
Kun en ole oikein lapsena ja nuorena saanut päättää asioistani, niin vieläkin aikuisena etsin muilta ihmisiltä vastauksia, vaikka mun pitäisi oppia päättämään itse. Itsehän seurauksista vastaan ja myös itse mun pitäsi hakea vaihtoehtoja. No, ainahan jollakin tavalla neuvoa voi kysyä, mutta päätös on tehtävä itse, tuumii jahkailulady eikä Waterlady.
Joten miten tehdään yksinkertaisista asioista monimutkaisia? Tästä voi kertoa jahkailulady.

6 kommenttia:

UUna kirjoitti...

Minä olen paras antamaan neuvoja, kun joulun jälkeen siirryin vuodatukseen, sitten bloggeriin ja vielä tammikuun aikana takaisin vanhoille sivuilleni. Ota minusta siis oppia :-D

Susa kirjoitti...

Makin olen jahkailija. Paatan ja muutan mieleni sata kertaa, enka vielakaan ole varma.

tia kirjoitti...

Blogilista tuli ja ekaksi näytti ihan hassulta ja yhteydetkin katkesivat pariin kertaan, sen jälkeen asettui omille uomilleen. Ensin kun sen näin ajattelin että ei missään mitään järkeä, silloin kun oli sekaisin, nyt olen jo tottunut käyttämään, pari asiaa on hakusessa.

Varmaankin meistä useammasta löytyy pieni jahkailija ;-)

Yvioon kirjoitti...

UUna, niin no, pitäähän se paras blogi etsiä. Otan opiksi. :-D

Susa, ai säkin. Sellaista tämä joskus on. On niin vaikea päättää. No, mahtuuhan elämään päätöksiä ja jahkailua.

tia, musta tuntui tuo uusi blogilista alussa oudolta. Nyt kait siihenkin alkaa tottua. Pientä opettelua vain.

Kait tämä on yleistä, tämä jahkailu. Joskus huomaan vaann omalla kohdallani, kuinka rasittavaa se on.

Rita kirjoitti...

Minunkin mielestäni vaikea päättää kun valintoja on paljon. Kohtalo puuttui peliin kun vahingossa postin Arkiterapeutin blogirullan kokonaan, hups. Hyvä sattuma koska tajusin siinä yhteydessä että minulla on monia blogeja sekä rullassa että Bloggerin listalla. Niistähän kasvaa viidakko :)

Sinun blogiesi suhteen taidan tehdä niin että otan tämän blogisi Bloggerin listalleni ja puikahdan tästä sitten aina toiseen blogiisi sujuvasti :)

Yvioon kirjoitti...

Rita, mullakin on paljon ja olen sen takia laittanut osan tuohon Photokiertämääni. Siellä on sivupalkissa ollut enemmän tilaa. Blogilistassa mulla on aika paljon suosikkeja ja en ole ehtinyt tätä rullaani päivittää samassa suhteessa. Pitäisi olla sellainen, että automaattisesti tuosta blogisuosikista hyppäisi tuohon rullaukseen. Waterladyssä en osaa vielä näitä hienouksia käyttää, hm.

Niin, no tämä on eka blogini ja tästähän on hyvä mennä tuohon waterladyyn tai vaikka Phtokiertämäänkin.