keskiviikkona

toimiva hoito...


Nyt mä olen päättänyt, että selätän tämän väsymyksen. Etsin tietoa ja hoitoa, vitamiineja ja hivenaineita ja yleensäottaen jotakin. Jotakin tälle pitää voida tehdä. Ehkä pitäisi kokeilla rautakuuria ja maitohappotaplettikuuria. Aion kokeilla kaikkea mahdollista, että jaksaisin paremmin. (kokeiltu siis valohoitolamppua, toimiii jollakin tavalla, ei auta täysin. Jotakin mielialalääkettä olen kokeillut. Toimii jollakin tavalla, mutta ei poista väsymystä tai piristä tarpeeksi)
Tai ehkä mun pitäisi mennä lääkärin vastaanotolle ja sanoa siellä, että en lähde pois ennenkuin tähän mun krooniseen väsymykseen löytyy joku toimiva hoito.
"What is middle age?
It is when work is a lot less fun and fun a lot more work."

4 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Mulla toimii vasymykseen B-complex tipat. Suosittelen. Ne on tosi tehokkaita.
Tosin en itse ole "muistanut" niita viime aikoina ottaa.

Nan kirjoitti...

Minullakin tuntuu olevan tuo väsymyksen poisto jo ikuisuusprojekti, joten en osaa antaa mitään ihmeellisiä vinkkejä...

Oma hemoglobiinini on sen verran alakantissa, että olen kokeillut rautakuureja (niitä sellaisia nestemäisiä rauta- ja vitamiinivalmisteita). On saattanut auttaa. Kirkasvalolamppu löytyy ja jotain vitamiinejakin ajoittain vetelen. Liikunta auttaa, varsinkin jos pääsen harrastamaan valoisaan aikaan (eli hyvällä onnella viikonloppuisin). Parhaiten ehkä auttaa se, jos unirytmini on säännöllinen. Joskus kuitenkin uni ei vain tule ja sitten taas olo on ihan poikki...

Kerro ihmeessä, jos keksit jotain helpottavaa!

Uuna kirjoitti...

Onko sulta koskaan tarkistettu kilpirauhasen toimintaa? Kun mulle tuli kilpirauhasen vajaatoiminta, olin sitä ennen mielettömän väsynyt, ennen kuin vika löydettiin.

Hieno tuo alkukuva! Ja kuvasta tuli mieleeni, että miten bloggerissa saa poistettua kuvan. Vaikka kuinka klikkasin kuvaa, ei tullut kohtaa leikkaa. Sitten kun lopulta tuli, sanottiin, että kestää vuorokauden, ennen kuin poistuu ja kuva poistuu kaikkialta missä se on. Ihmettelin!!

Yvioon kirjoitti...

Susa, tuota en olekaan kokeillut. Mulla muuten onkin aika kasa vitamiineja. Auttavat vähän, mutta eivät tarpeeksi.

Nan, olen kanssa kokeillut tuota rautaa. Toimisi varmaan jollakin lailla, mutta maha ei oikein kestä noita valmisteita. Lopettivat nimittäin sen rautavalmisteen, joka olisi mulle sopinut.

Tuo oikea unirytmi varmaan auttaisi, jos vaan pystyisin nukkumaan, mutta kun en saa unta ajoissa.

Vitamiineja mulla on jo käytössä sun muuta.

Kertoilen heti, jos tämä väsymys/uupumus helpottaa tai jos lääkärit keksivät tähän jonkin hoidon.

Voimia ja jaksamista sulle nan, ja pirteänpää päivää.

Uuna, mulla on tutkittu tuo kilpirauhanen ja saan siihen vaivaan lääkettä. Auttaa vähän, mutta ei tarpeeksi.

Tuota mulla ei olekaan tullut vastaan kuvan poistoissa. Itse olen mennyt tuonne: muokkaa tekstejä ja sitten mennyt kuvan kohdalle, klikannut kuvaa ja sitten delete. En ole ihan varma, missä tilanteessa haluaisit poistaa kuvan. Mä olen saanut poistettua noin kuviani. Pitää vielä tarkistaa viikonloppuna. Nyt olen liian puhki.

Tuo oli taas uusi kuvakokeilu uudella jutulla. Tuli aika ovela.