lauantaina

arkku ja peilipöytä...Ah, nyt on viikonloppu ja voi vapaasti ihmetellä. Tällä kertaa ihmettelyn aiheena on taas mun asunto ja mitä voisin muuttaa täällä. Mun tekisi mieli maalata ainakin mun vanha arkku. Tämän arkun olen saanut joskus lapsena ja vähän väritin sitä kynällä. Nyt olisi kiva löytää jotakin maalia ja maalata se vähän siistimmäksi.


Sitten olisi tämä peilipöytä, joka on tosi vanha. En tiedä, mitä tavaroita tänne laittaisi tai miten tätä lähtisi kunnostamaan. Noista laatikoista on nuo ottimetkin hävinneet. Joten tämäkin vaatisi kunnon kohennuksen. Tosin sellaista en osaa itse tehdä, mutta ehkä jotakin pientä.


Tässä kuvassa vaan vähäsen muokkasin värejä, niin johan näyttää tuo vanhus heti paremmalta.

Nyt on sitten vanhus saanut vielä kunnon väri- ja käsittelyhoidot. Tosin vaan kuvankäsittely. Itse huonekalu ei ole muuttunut mihinkään.

En ole oikein keksinyt, mitä tavaroita kannattaisi näissä edes säilyttää. Tykkään tästä arkusta ja tuosta peilipöydästä, mutta en ole keksinyt niille kunnon käyttöä.4 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kivat laatikot sulla. Muistan kun ennen vanhaan paproitiin, onko hyllypaperia vielä?

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin. Itse pidän niistä kanssa, kun vain saisin niitä vähän kauniimman näköiseksi.

Taitaisivat näyttää paremmalta, jos laittaisin noihin jotakin paperia. Maalla mummini taisi laittaa voipaperia. Hm. pitääkin katsoa, josko multa löytyisi.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhoja huonekaluja ei oikeastaan kannata kunnostaa, ne menevät pilalle. Paitsi tuo peilipöytäsi on harmaana patinoituna tosi hieno.

Yvioon kirjoitti...

Uuna, niin no toi peilipöytä tarvitsi kyllä jotakin. En osaa vaan patinoida enkä uskalla sille oikein mitään tehdäkään, etten vaan pilaa sitä. Pitäisi vaan noi vetimet hankkia noihin laatikoihin. Ja ehkä jos jostakin saisi siihen peilinkin.

Harmaa patinointi voisi kyllä näyttää hyvältä. Ehkä pitäisi kysyä jostakin, jos joku osaisi tehdä sille jotakin. Jos sitten löytää jonkun hyvän ja luotettavan tyypin.

Kuvankäsittelyllä sain siihen sellaisen öljymäisen näköisen pinnan. Näytti musta paljon paremmalta niin. Harmi, kun en osaa sellaista oikeasti tehdä.