maanantaina

kyllä tämä tästä vielä...
Nyt pidän tämän pohjan vähän aikaa, etten muuttele tätä koko aikaa. On vaan niin vaikea löytää sellaista pohjaa, joka olisi mun mielestä täydellinen. Tuntuu, että siinä on aina jokin vika, mutta nyt yritän antaa olla tämän version.
Tässä on vielä tämä kuva, josta tämä pohja on tehty. Musta tuosta kuvasta tuli taas aika hauska. Nyt yhdistelin vanhaa kuvaa ja tein siihen jotakin uutta. Myöhemmin voin taas laittaa valokuvia, kunhan näen, miltä ne näyttävät tässä.
Kyllä tämä täydellisyyden tavoittelu on hankala piirre, kun mikään ei miellytä omaa silmää ja sitä vain katselee kriittisesti näitä tekeleitään. Ekasta pohjasta olin tosi ylpeä. Siinä oli sellainen tunne, että sainpas tehtyä. Sen takia jätin sen tuonne toiseen blogiini, että se muistuttaisi mua tuosta hyvästä tunteesta ja en niuhottaisi tällä toisella puolella.

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kyllä nyt sinun täytyy lopettaa niuhotus niin hienot pohjat olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Tia! Tämäkin on todella hieno. Kun keskusta ja reunat ovat aika samanlaiset, sivu näyttää paljon leveämmältä.

Ja palapeli on hyvä symboli blogille. Sellaistahan tämä on ainakin minulla, että joka päivä on joku pala jostain.

Susa kirjoitti...

Tama palapelipohja on upea!

Yvioon kirjoitti...

tia, kyllä mä nyt annan tämän pohjan olla, siis ainakin vähän aikaa.

Itse kyllä pidän tästä versiosta ja eipä tule toista samanlaista vastaan.

Uuna, kiitos, annan olla tämän version. Tässä on nyt jo jotakin siitä, miltä haluan tämän blogini näyttävän. Ja tuo palapeli sopii kanssa musta hyvin tähän.

Susa, itsekin pidän tästä versiosta.