lauantaina

tein itse...


Mä olen tässä illan ajan pähkäillyt tuon toisen blogini ulkoasua. Siinä on hyvä tehdä nämä kokeilut ja sitten voin uskaltaa laittaa tähänkin. Olen siis pähkäillyt. Olen halunnut tajuta tuota html -kieltä. Tai keksiä keinon, millä kiertää. No, löysin siis yhden ja tein tuohon toiseen kokeilun uudesta pohjasta. Se on vielä raakile ja paljon meni aikaa, kun keksin, miten tuota voisi muuttaa, mutta joka tapauksessa siinä on nyt mun ihkaoma pohja ja olen ylpeä itsestäni, että keksin, miten tuon voin tehdä ja ihan itte, heh.
Tämä on kivaa tämä keksiminen ja uuden asian löytäminen ja hiffaaminen. Kyllä mä vähitellen alan tajuta ehkä tuota html -kieltäkin. Onhan mulla aikaa opiskella, vaikka työ meinaa viedäkin mehut, mutta periksi ei anneta. Olen päättänyt, että teen jotakin kivaakin välillä.
Ilta on mennyt mukavasti tai oikeastaan ärräpäitä päästellessä, kun en saanut tuosta millään mieleistäni. Ja vieläkin tuossa pohjassa on jotakin, mikä pistää silmään, mutta muokkailen ja yritän keksiä paremman pohjan.
Eli näin sain iltani kulumaan. Mites muilla on lauantai-ilta mennyt?

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hienoa ja onneksi olkoon kun hiffasit mitenkä tehdä, uskon että oli onnellinen olotila sen jälkeen ja onhan se ihan omatekemä.

Ilta mennyt ihan sitä sun tätä tehdessä ja katselin Kettua telkusta.

Yvioon kirjoitti...

tia, tähän jää kiinni, sen verran kivaa tämän tekeminen on. Kokeilen yhtä ja sitten annan olla vähän aikaa.

Ai niin Kettu tulee. Jäi sekin katsomatta. Kohta menen telkkaria katsomaan. Teen vain tämän loppuun.

Nurkkalintu kirjoitti...

Täällä on taas ilme muuttunut. Olet taitava. Ihailen sinnikkyyttäsi perehtyä näihin juttuihin. Pohjatietoutta uskon tarvittavan, että nämä asiat sujuvat tällä tavalla.

Kiitos kysymästä, ilta on mennyt ihan itsekseen, - tautia potiessa -, ja kohta painun pehkuihin lukemaan yhden kirjan loppuun.

Elegia kirjoitti...

Tämä blogimaailma on kyllä innostava yhteisö! Kiva, kun lähdit rohkeasti kokeilmaan, kyllä tuon voi oppia siinä missä monen muunkin asian :)

Kauniit värit sinulla täällä! Hiukan on kyllä vaikeuksia lukea tekstiä, kun se menee vasemmalta puolen kuvien päälle siten ettei se oikein erotu.

Uuna kirjoitti...

Hieno juttu, kun opit nuo koodit. Minulle ne ovat ihan hepreaa, enkä nyt edes yritä, mutta ehkä joskus.
Tosi hieno ja taiteellinen tämäkin pohja (kävin katsomassa toistakin blogiasi). Pidän kummastakin kovasti, ehkä tästä vielä enemmän. Nyt saat hienoja muokkauksiasi käyttöön.

Yvioon kirjoitti...

Nurkkalintu, kokeilen näitä pohjia ja tyylejä ja katson sitten, mikä miellyttää omaa silmää. Kyllä siinä monta ärräpäätä pääsi ennenkuin sain tuon pohjan edes sinnepäin, mistä pitäisin.

Elegia, nyt muutin taas pohjaa. Pitäisi olla helpommin luettavissa. Ehkä kokeilen jossakin vaiheessa jotakin uutta. Katsotaan.

Tämä on kivaa tämä kokeileminen ja varsinkin kun vähän pääsee sisälle ja täällä saa vaikutteita muista. :)

Uuna, kiitos kehuista. Tämä on kivaa tämä muokkaaminen ja löysin tosiaan tavan kiertää tuota html: koodin ymmärtämistä. En mäkään muuten tuossa kielessä sisällä ole, ainakaan vielä.