perjantaina

hehee...yllätys...päivä ilman suklaata...
Olen tosi tyytyväinen itseeni tänään siis suklaa -saralla. En ole syönyt yhtään suklaata tänään. Jippii. Tästähän uusi vuosi alkaa. Kaapit täynnä makeeta ja meikämanni pystyy olemaan syömättä. No, johan on kohta kaikki nähty, kun tällainenkin ihme pääsi tapahtumaan.
Ja tein tässä kuukauden töitäkin. Palkka kun tossa tulisi kokonaisuudessaan, niin saa taas jonkun laskun maksettua.
Kämppäni kylmyydestä vielä: siis täällä kävi huoltomies vähän "säätämässä" pattereita ja siltä jäljiltä nuo olohuoneen patterit ovat kylmät, joten enää ei kyllä tule tänne "säätämään" tai ilmaamaan. Vie vielä lämmöt muistakin huoneista. Mutta ei hätää. Aivoille tekee kuulema hyvää tehdä asiat erilailla. Ja keittiön tai makuuhuoneen muuttaminen olkkariksi menee kuulema aivojumpasta. Niin että siitä sitten aivojumppailemaan. Tai sitten ostan selllaisen (milläköhän rahalla) pakkasta kestävän makuupussin ja nukun siinä.

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hienoa tämä lujaluonteisuutesi ;-)

Eiköhän kumminkin kannattaisi pyytää sitä huoltohenkilöä katsomaan pattereitasi, vai onko taloyhtiössä alettu säästökampanja.

Yvioon kirjoitti...

tia, kiitos. Itse olen ainakin tyytyväinen joka hetkeen, kun pystyn olemaan syömättä hyvää. Se kun on mun paheeni, tuo hyvän syöminen.

Meillä ei taida osata nuo huoltomiehet oikein laittaa noita pattereita kuntoon. Ja tuntuu kyllä siltä, että tässä talossa säästetään(eivät laita lämmityssysteemiä täysin kuntoon), vaikka on tässä muuten ihan mukava asua.

Uuna kirjoitti...

Onneksi olkoon, urhea suoritus. Tuottaisi kyllä minulle vaikeuksia.

Mutta lämpötilanteeseen en tyytyisi, soittaisin taas ja valittaisin.

Mitä, mitä, töissä, etkä ole kertonut? Vai onko minulta mennyt jotakin ohi. Mielestäni olen kaikki postauksesi lukenut, vai onko tämä se salaisuus, josta taannoin vihjailit, mutta et kuitenkaan kertonut.

Hyvä, joka tapauksessa, niin saat rahaa.

Elegia kirjoitti...

Minulla oli myös lämpöongelmia eräässä kämpässäni. Huoltomies kävi kyllä patteria hieromassa, mutta mitään ei tapahtunut. Ei oikeasti koko aikana, kun siellä asuin. Minäkään en jaksanut valittaa toista kertaa, sinun kyllä kannattaisi. Sinulla on siihen oikeus.

Onnittelut suklaattomasta päivästä! :)

Yvioon kirjoitti...

Uuna, tämä onkin poikkeuksellista, että voin olla syömättä suklaata. Yleensä en onnistuisi.

Niin, olen ollut töissä ja en halunnut siitä sen enenpää mainita. Halusin kertoa sen yllätyksenä. Ja kait halusin katsoa, miten menee ennenkuin kerron, heh.

Elegia, kiitos onnitteluista. Mun kohdalla on kyllä poikkeuksellista. No, kyllä mä jossakin vaiheessa taas lankean. Sitä odotellessa nautin elämästä ilman suklaata.

Niin, en oikein jaksa valittaa, jos ei mitään muutosta tapahdu. Turhauttaahan tuo. Tai ehkä valitan, kun keksin, miten hienosti muotoilen. No, saas nähdä. Tai sitten muutan.