sunnuntaina

lämpiäisköhän näillä... eka versio..toka...lämmin mieli...
Tällaista sähköpatteria katselin netistä. Siinä käytetään luontoa säästävää kasvisöljyä. Voisi olla ihan hyvä lisälämmitin.


Mietin mun kämpän lämpöongelmaa ja katselin pattereita sun muuta netistä. Sitten törmäsin näihin sisustustakkoihin. Ja haluaisin todellakin tuollaisen. Olisipa aika makee tapa lämmittää. Nätin näköinen, (ehkei tuo malli) ja vielä lämmittää.
Ja voi laittaa kerrostaloasuntoon. Haluaisin vielä sellaisen vapaasti lattialla -olevan mallin. Noi vaan maksaa sellaiset 1000 euroa, joten aika tyyriitä ovat. NetAnttilan versio oli kait jotakin 700 euroa.Jos mulla olisi lämmin olo, niin olisin näin tyytyväisen näköinen. (kuva lainattu netistä)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo takka olisikin upea! Kaksi asiaa yhdistyisi, sekä lämpö että silmänruoka.
Mutta jos patterin ostat, osta tosiaan tuollainen, missä on jotain öljyä sisällä. Ne lämpiävät tasaisemmin ja pitävät lämpönsä. Meillä on pikkuvessassa sellainen "vanhanaikainen" ja se on joko tulikuuma tai kivikylmä. Ei kiva.

Yvioon kirjoitti...

Uuna, eikö tuo takka olisikin aika makea. Ja kun sellaisen voisi laittaa tosiaan tähän tavalliseen kerrostaloasuntoon. Kaikkea ne keksiikin.

Tuo öljyversio kiinnostaisi sen takia, kun siinä on kasvisöljyä, niin on sitten ekologisempi vaihtoehto. No, hyvä, jos vielä lämpiäisi tasaisemmin.