torstaina

eka päivä...suklaa...asunto...kamera...


Suklaatilanne on seuraava. 4 suklaalevyä olen saanut syötettyä muille. 2 olen ehtinyt itse syödä ja yhden vein muksulleni. Joten vielä olisi neljä jäljellä. Sanotaan, että nyt alkaa olla jo paha olo. Sen verran olen tuota suklaata viime päivinä syönyt. Kohta saan suklaasta totaalisesti tarpeekseni tai sitten totun siihen niin, että haluan sitä joka päivä. Toivottavasti ei, huh.

Tämä asunto on kiva muuten. On tilava yhdelle hengelle ja kivan mallinen. Äänet kuuluvat vaan herkästi ja nyt on vähän kylmänpuoleinen, kun olohuoneen patterit eivät toimi. Pitääköhän ruveta katsoman tv:tä keittiössä tai makuuhuoneessa.

Otin tänään kameran mukaan ulos, mutta en löytänyt mitään uutta kuvattavaa. Ja kun olen vielä allerginen kylmälle, niin ei huvittanut näppejäni jäädyttää. Kamera näköjään kestää kylmää paremmin kuin mä.
Eipä tunnu tämän vuoden eka päivä yhtään erilaiselta, mutta ehkä se muutos odottaa jo oven takana.5 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Voitko palauttaa suklaat takaisin kauppaan?
Antaisin ehka naapureille.
Tai ehka heittaisin roskiin jos oikein ottais paahan...

Yvioon kirjoitti...

Susa, no, kauppaan en usko, että voin palauttaa. Ja roskiinkaan en raaski laittaa. Se on sentään Fazerin sinistä. Ehkä mä lähetän vielä mun parille tutulle, niin väheneehän noi kivasti.

Ei tämä nyt suuri ongelma ole ja kyllähän lahjoitaja ajatteli ilahduttavansa mua. Ei vaan tajunnut, että niitä on liikaa.

Nyt ei kyllä vaan tee mieli suklaata, mikä on ehkä hyvä juttu.

Uuna kirjoitti...

Toinen koira heiluttaa häntää, toinen irvistää, kumpaa nyt uskon :-D

Molempia, sellaistahan elämä on. Telkkarista muuten, älä vie keittiöön, vaan soita talonmiehelle tai isännöisijälle, kumpi sitten talossa on. Patterien ilmaus ja muukin huolto kuuluu heille. Siitä vaan otat nyt luurin käteen.
Alkaa sitten mielikin lämmitä, kun ei tärisytä ja värisytä.

tia kirjoitti...

Suklaissa alkaa voitto häämöttää.

Huoltosoitto pattereista kuten Uuna kirjoittikin. Kyllä meilläkin huomaa sisällä kylmenneen kun ulkonakin. En nyt hetiseltään mene pattereista lämpöä suurentamaan se kun tuo sähkömittari alkaa kovan menon sen jälkeen.

Yvioon kirjoitti...

Uuna ja tia, laitoin uuden postauksen tänään. Siinä selitän, miksi tässä tapauksessa ei soitto huoltomiehelle yhtään houkuta.