keskiviikkona

kuvamatkaOikein mukavan säteilevää Uutta Vuotta kaikille, jotka piipahdatte tai tulette useamminkin käymään blogiini.

Tämä runokkeen tapainen taisi olla niitä ensimmäisiä juttuja, mitä tein.

Ensin sain synttäriksi lahjaksi kameran ja aloin blogata. Olen kuvannut ja blogannut nyt kahdeksan kuukautta. Ei tule vielä vuosi täyteen.Ja sitten kuvissa päädyttiin tuohon alakuvan tyyppisiin. Pitkä matka on kuljettu, mutta odotetaan Uutta Vuotta uusin silmin ja korvin. Josko jotakin tapahtuisi.
6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No vuosihan olisi sitten sinulle varsin merkittava nain blogimaailman kannalta.
Toivontan sinulle oikein ihanaa ja inspiroivaa Uutta Vuotta!

Nan kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta! Usko ja toivo paremmasta ovat tosi tärkeitä elämässä, yritetään pitää niistä kiinni. Kaikkea hyvää :)

Susa kirjoitti...

Hyvaa Uutta Vuotta sinulle Yvioon! :)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos itkupilli, sulle kanssa mukavaa ja uusia kuvia tuottavaa Uutta Vuotta. Tehdään kuvia ja kokeillaan kaikkea.

Nan, niinhän se menee, että jotenkin on vain uskottava, että tästä vuodesta voisi tulla parempi. Toivottavasti tuleekin. Kaikkea hyvää sulle kanssa.

Susa, sulle kanssa kivaa ja mukavaa Uutta Vuotta ja mielenkiintoista työssäoloa.

Uuna kirjoitti...

Me olemme bloggailleet sitten yhtä kauan. Luulin että sinä olet jo "vanha tekijä", kun sivusi olivat niin hienot, kun ensi kerran tulin. Ja ovat vieläkin. Aina on hienoja kuvia, mistä pidän erityisesti. Nytkin tuo alakuva aivan upea. Ja jännät hienot kehykset. Miten nekin on tehty?

Tekstisi on aina sujuvaa ja monipuolista. Nyt mukana hieno runo. Ikkunasta lähtevä tie uuteen sykäytti erityisesti.
Kirjoita rohkeasti vain runoja. Tämäkin on oikein hyvä.

Hyvää ja luovaa uutta vuotta ja toivon sinulle omaa taloa, jonka ikkunasta näet kaikkea toivomaasi. Ja lämpöä elämääsi!

Yvioon kirjoitti...

Uuna, ai ollaan yhtä kauan bloggailtu. No, niin tämä aika kuluu. Tosin onhan tämä munkin blogi käynyt aikamoista muodonmuutosta, kun muistan niitä alkupäiviä ja kuvia.

Ja on sunkin blogi muuttunut koko ajan ja tämä nykyinen on tosi hieno, vaikka pidin kyllä siitä sun Leijonaisestakin, kuvien ja tekstien kera.

Aika jännä huomata, miten nämä blogit tosiaan elävät ja muuttuvat täällä koko ajan. On kiva seurata muutoksia ja uuden löytämistä ja joskus myös vanhaakin.

Kiitos kehuista. Osaat kyllä rohkaista. En ole paljon runoja tehnyt. On vaan kiva laittaa sanoja peräkkäin ja leikkiä sanoilla ja sanontoilla. Ja katsoa, mitä siitä syntyykään. Joskus jotakin ja joskus taas ei ihan sujuvaakaan. No, kokeilu on kyllä kivaa ja tehdä edes jotakin itse.

Kiitos ja myös itsellesi Uuna, luovaa ja mukavan rentouttavaa uutta vuotta. Tehdään lisää kuvia ja kokeillaan kaikkea mahdollista.

Oma pikkuinen mökki tai talo olisi kyllä tosi mahtava juttu ja kaunis pieni piha ja luonnon ympäristö ja palvelut lähellä. Oi joi, olisi tosi tosi toiveiden täyttymys.

Gimp2:lla olen nuo kehykset tehnyt. Siinä voi tehdä erilaisia kehyksiä. Avaa kuvan ja suotimet ja koristelusta se löytyy ja sitten vaan kokeilemaan, miltä näyttää. Musta on kiva kokeilla erilaisia kehyksiä. Näyttävät aina vähän erilaisilta.