lauantaina

spontaani ja rutiinissa elävä

Tuli tässä mieleen, kuinka tärkeää on olla yhtä spontaani tai samalla lailla rutiineista tykkäävä parisuhteessaan. Tai ainakaan ei liian erilaiset tässä asiassa välty jatkuvilta kahnauksilta.


Tästä asiasta kirjoitti Nan http://yksinovella.blogspot.com/ -blogissaan otsikolla: samankaltainen avoimuus uusille asioille.


Mussa on kaksi tosi ristiriitaista puolta. Toisaalta olen spontaani ja tarvitsen yllätyksiä ja vaihtelua tosi paljon. Musta on kiva lähteä spontaanisti johonkin tai sitten keksiä jotakin uutta tai kokeilla uutta ruokaa tai tehdä asioita uudella tavalla.


Sitten taas musta on kiva olla omissa oloissani ja olla ihan yksin. Ja tehdä jotkin asiat ihan samalla tavalla ja se tuo sitten turvallisuutta.


Kaipaankin vaihtelua sillai sopivasti. Ja kaipaan sitä, että toisessa on sekä rutiinin sietoa että uutta kokeileva luonne. En todellakaan halua aina tehdä asioita samalla tavalla, varsinkin jos löytyy vielä parempi uusi tapa.
Loppuun vielä asia, jota en halua kokeilla. Tässä on kuva ennen kokeilua.


Tässä on sitten nämä kaksi kuvaa, kun on kokeiltu ruiskuttaa silikonin sijaan ruokaöljyä kasvoihin. Hän oli saanut kotiin ruiskun, jolla voi itse lisätä silikonia kasvoihinsa. Ja kun ei silikonia enää ollut, niin hän haki keittiöstä ruokaöljyä ja laittoi sitä kasvoihin. Tuloksen voi nähdä noista kuvista.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikäläisen ikä on jo tehnyt tehtävänsä, ja spontanius on kuihtunut, mutta rutiinit kukoistavat.
Kuitenkin näin kaamosmasennuksen kourissa rutiinitkin nyykähtävät!
Mistä löytyisi sitä "substralia", mikä virkistäisi väsähtäneen?

Valoa Lucian-päivän iltaan
lähettää Riitta (korndorfer)
jouluvalojensa keskeltä :)

Yvioon kirjoitti...

Riitta, kyllähän nämä rutiinit auttavat arjen hallintaan. Kaipaan kuitenkin vieläkin jonkin verran spontaanisuutta. Siitä tulee välillä sitä energiaa.

Niin, en ole itsekään keksinyt tuota substralia piristämään näitä pimeitä päiviä.

Ulkoilu ja salaatit auttavat vähän, mutteivat pimeyttä poista.

Samoin sulle valoa pimenevään joulukuuhun. No, 21. päivän jälkeen valon määrä kasvaa ja kohta käydään kevättä kohti.

Susa kirjoitti...

Ma en ole kovin spontaani, enka erityisesti pida yllatyksista.

Miksi ihmeessa toi nainen ruiskutti edes mitaan silikonia kasvoihinsa...

Yvioon kirjoitti...

Susa, mulla on tämä spontaani puoli, vaikka yllätysvieraista en pidä. Siinä puolessa en ole spontaani.

Muuten musta on kiva tehdä asioita hetken mielijohteestakin tai mennä täysin vieraille ihmisille juttelemaan.

Tuo nainen oli kysellyt eri kirurgeilta tuota silikonia kasvoihinsa. Löysi sitten yhden, mutta tuo reaktio tuli siis ruokaöljystä eikä silikonista. Jutusta ei selvinnyt, miksi alunperin on lähtenyt noihin kokeiluihin.

Susa kirjoitti...

Silikonia ehka vain huuliin laitetaan, ainakin niin ma olen ymmartanyt. Mutta miten ihmeessa han uskalsi alkaa ruokaoljya ruiskuttamaan... Jaakohan kasvot nyt ton nakoisiksi?

Yvioon kirjoitti...

Susa, en tiedä hirveästi noista kasvoihin laittettavista aineista. Botox:ia ja silikonia kait laitetaan. Ja huuliin toista ja otsaan toista.

Tämä nainen oli saanut tosiaan kotiinsa sellaisen ruiskun, jolla voi itse laittaa tuota silikonia. Ei kait ollut ajatellut sen enenpää, mitä tuo ruokaöljy tekee kasvoille, kun kerran uskalsi kokeilla. Ei kait todellakaan ajatellut, mitä tekee tai ottanut selvää, voiko ruokaöljyä laittaa kasvoihin. Ehkä häipyy öljy sitten kasvoista ja ulkonäkö palautuu.


Noi kokeilut pistää aina ajattelemaan, että paras tyytyä omaan ulkonäköönsä eikä alkaa sitä kirurgisesti muuttamaan. Ruokavaliolla ja liikunnalla sun muulla kevyellä voi yrittää vaikuttaa. Tai sitten vaan katsoa itseään peiliin ja olla tyytyväinen siihen, mitä siellä näkee.

Susa kirjoitti...

Niin, joillekin ulkonaosta tulee vakava pinttymys. Kuten esim Michael Jacksonille. Ei mikaan ole ikina tarpeeksi...
Onkohan toi nainen Braziliasta. Siella tehdaan melkein kaikille jotain ulkonaonmuutoksia, niin olen kuullut. Oprassa oli etta naiset kuluttavat yli puolet palkkaansa ulkonakonsa yllapitoon siella...

Yvioon kirjoitti...

Susa, tämä on korealainen nainen. Jutussa mainittiin hänen lisäkseen juuri tuo Michael Jackson.

Taisi tuo nainen olla riippuvainen noista kauneusleikkauksista. Ja muut lääkärit olivat kieltäytyneet leikkaamasta enää. Nainen löysi sitten sen yhden, joka antoi vielä kotiin tuon ruiskun, että voi itse lisätä silikonia naamaansa. Mutta tuon ruokaöljyn taisi keksiä ihan itse.