perjantaina

väritettyä kuvaa...


Mulla oli sellainen luova katkos. En keksinyt millään mitään uuutta. Olishan tuolla ollut vanhoja muokattuja kuvia, mutta halusin katsoa, josko voisin yhdistää vanhaa ja uutta.
Noihin kuviin laitoin sitten vanhaakin ja tuota väriä sitten kokeilin kanssa. Musta aika kivoja tuli. Jotenkin välillä tuntuu, että on kokeillut kaikkia mahdollisia vempaimia, mitä Gimpissä on. Ja sieltä ei löydy nappulaa, jota en olisi kokeillut.
Hesan Kinopalatsissa olisi viiden euron leffapäivä tänään. Mietinkin, että olisiko pitänyt lähteä eläviin kuviin tänään, mutta tässä sitä vielä koneella roikutaan.


Nyt ne on sitten lisätty tähän alas. Ja keksin vihdoin ja viimein, miten toi lisääminen toimii. On näissä lisäyksissä oma kikkansa, mutta oppiipahan koko ajan jotakin uutta ja aika ei kyllä tule täällä pitkäksi. En voi valittaa, että olisin mitenkään pitkästynyt.

8 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Kauniita värejä näissä kuvissasi. Edustavat sellaista modernia suuntausta enemmänkin. Mutta kokeileminen on tosiaan kivaa :)

Periaatteessa en pidä mainoksista, mutta nuo sinun lisäämäsi eivät häiritse, kun eivät ole sellaisia vilkkuvia värikkäitä härpäkkeitä, joita joissakin paikoissa on.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos elegia. Mustakin noi värit käy yhteen ja ovat toisaalta aika yksinkertaisia ja vähän muokattuja. Kuvan kannattaa olla sekä yksinkertainen että jotakin, miten erotella nuo värit.

En itsekään pidä periaatteessa mainoksista. Täällä netissä ne eivät niin paljon häiritse, kun voivat olla noin yksinkertaisiakin. Ja olen löytänyt niistä ihan mielenkiintoista tietoakin. Joten mainokset musta sopii paremmin nettiin kuin esim. tv:seen. Niitä en jaksa katsoa, mutta olenkin yliherkkä äänille enkä kuville tai tekstille.

tia kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköisiä kokeiluja jatka vaan, pidän noista väreistä.

Mainoksia voi minun mielestäni olla kunhan eivät hypi silmille ;-)

Yvioon kirjoitti...

Mukava kuulla, tia. Huomasin vielä, että käyvätkin tähän blogipohjaan. Sinänsä sattumaa. Nyt taas jaksaa jatkaa kokeiluja. Välillä vaan ei keksi mitään.

Niin no, mun piti valita teksiversio vaan. Taitaa vaan olla noita kuvaversioitakin. Toivottavasti eivät ole liian värikkäitä tai päällekäyviä. Sen kerran kun osasin tähän noita liittää. En osaa varmaan uudestaan tai muuttaa mitään. Joskus nimittäin vahingossa onnistuu.

Elegia kirjoitti...

Yvonne, jos ideoita kaipaat muokkauksiin, niin oletko kuullut luovasta lauantaista? Siellä on parin viikon välein haaste, jonka mukaan sitten tehdä kuva.

Tällä kertaa aiheena on "yhdessä".

Osoite on

http://kuviskuvis.vuodatus.net/

Yvioon kirjoitti...

Hämärästi muistan kuulleeni, elegia. Mä en vain ole keksinyt hyvää kuvaa siihen aiheeseen. Joskus keksii jotakin ja joskus sitten taas näitä kuvia tulee irrallaan ja ei keksi niille mitään ideaa.

En mä ole osallistunut tuohon valokuvatorstaihinkaan joka kerta, kun aina ei keksi kuvaa siihen aiheeseen.

Pitääpä taas katsoa, josko jotakin keksisi, hm..

Leijonainen kirjoitti...

Nyt kuvistasi on tullut tosi taiteellisia. Pidän kovasti. Jännää pienen ja ison pinnan kontrastia ja väreistäkin tykkään.
Kannattaisi lähteä mukaan Luovaan lauantaihin, kuten Elegia sanoi.

Hyvä kun nyt rohkenit laittaa mainoksia, niin saat vähän rahaan. Minäkin klikkasin kahta, koska vasta sitten kai saa rahaa, jos joku kurkkaa. Vai olenko oikeassa?

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen. Mun pitää nyt sitten katsoa, josko jonkun kuvan tuohon luovaan lauantaihin keksin. Olen vaan huono keksimään valmiiseen aiheeseen. Teen enemmänkin fiilispohjalta ja sekoittelen kaikkea. Välillä oli kyllä toi ns taiteellisuus hukassa, kun yritin yksinkertaistaa. Nyt taas teen sellaisia, joista itsekin pidän. Ja en välitä mistään säännöistä tai ehkä vähän, hm...

Niin kait se oli, leijonainen, noissa mainoksissa.