keskiviikkona

marraskuinen auringonlasku


Kattokaa vähän, millainen ilma tänään tuossa 15.30 oli. Eikö olekin aika makea auringonlasku ja vielä marraskuussa. Ei ole lumesta tietoakaan, mutta taivas on kyllä kaunis.
Tajusin nimittäin yhtäkkiä katsoa parvekkeelta ulos ja sitten vaan äkkiä kameraa hakemaan ja kuvia ottamaan. Tässä on muutama kokeilu iltapäivän auringonlaskusta.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olimme menossa samoihin aikoihin tyttärentyttären luokse ja harmittelin, ettei ollut kameraa mukana. Taivas oli niin kaunis joka puolelta. Erikoisia pilviä ja valoa reunoilla.

Kaunis kuva sinulla ja kaunis sivukin, kun alkuun pääsit vaihdoit taas. Minäkin tykkään vaihtaa, mutta minulla jää sellaisia raitoja, jos käytän omia kuvia. Jos otan valikoimasta, tulee parempia, mutta näin hienoja mahdollisuuksia minulla ei ole.

Yvioon kirjoitti...

Niin ja tuota auringonlaskua kesti vain vähän aikaa, leijonainen. Musta se oli jo tunnissa tai puolessa ohi. Olin kotona ja sattumalta katsoin ulos ja sain noi kuvat otettua.

Tämä pohja tässä sivulla on valmis pohja ja on tuon vasemman ylälaidan tekemiä. Sieltä olen tätä vaihtanut. Bloggeriin tämä ainakin käy, voisi ehkä käydä sunkin pohjaan. Kannattaa ainakin kokeilla.

Löysin näitä pohjia joillakin ja menin itse heti kurkkaamaan. Mulla kesti vaan aikaa ennen kuin osasin tällaisen laittaa sivulleni. Kaipasin varsinkin reunoille vaihtelua, kun ovat aina tylsät yhdenväriset.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas! :)
Sivusi näyttää hyvältä.

Hienot ovat taivaskuvatkin.

Korndorfiin tuli kunnon lumikerros ja maailma valkeni mukavasti :)
Aurinkokin alkoi juuri loistaa!
Hyvää päivänjatkoa t. riitta

Yvioon kirjoitti...

Kiva kuulla, riitta. Kyllä mulla kestikin löytää se juju, miten tämä ulkoasu vaihdetaan. Mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Ja itse tykkään kanssa tästä ulkoasusta. Värit käy yhteen tuo yläbannerin kuvan kanssa. Ja voinhan mä taas vaihtaa, kun siltä tuntuu.

Meillä välillä paistaa aurinko ja nyt meni taas pilveen. Pitää varmaan mennä ulos ennen kuin taas ehtii pimentyä ulkona. Kokeilen ottaa muutaman kuvan ja katsotaan, miltä maailma tänään näyttää.

Samoin sulle hyvää päivänjatkoa, riitta.

tia kirjoitti...

Monta kertaa se on vain hetki kun on kaunis taivas, muuttuu yllättävän nopeasti.

Hienosti osuit katsomaan ja tallentamaan kauniit värit.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos tia, niinhän se on, että hetkessä on se tilanne ohi ja sitten ei enää saakaan kuvia. Nyt vaan kävi säkä ja huomasin tuon auringonlaskun. Aina sitä ei tule katsoneeksi ulos. Tai että kameraan olisi pattereita lähettyvillä.

Elisa kirjoitti...

Kauniita kuvia!! Nyt onkin monena iltana ollut huikean kauniita auringonlaskuja! Ja tämä valo nyt kun on lunta tullut, ihanaa - tuntuu että valo on valaissut sieluakin!

Yvioon kirjoitti...

Elisa, Mukava kuulla. Niitä on vaan välillä vaikea ikuistaa. Tulee joko liian tumma tai vaalea.

On kait noi ilmat niin erikoiset, että luonto näyttää värejään. Toisaalta kiva, että marraskuussa on edes joku väriläiskä, nuo auringonlaskut ja muut pilvimuodustumat.