sunnuntaina

talven merkit... lehtiä kertyy...Ehkä joku onkin huomannut tuon mun uuden kuution tuossa vieressä. Musta se on aika manee, ja vähän erilainen kuin muut laskurit. Löysin sen tuolla netissä Stumblatessani ja lisäsin sen tietysti omaan blogiini. Ja sitten mulla on vielä tuossa yläpalkissa näkyvissä realiaikaisesti, kun joku kurkkaa mun blogiini.
Luin Iltalehdestä yksi päivä, että ihmisillä on kuulema liikaa lehtiä ja paperia pitkin kämppää. Ja se ei ole kuulema hyvä paloturvallisuuden vuoksi. Joillakin on kuulema niin paljon lehtikasoja, että kämpässä on vaan pienet polut keittiön ja olkkarin välillä. Huh, pitää varmaan ruveta omia kasoja vähentämään. No, ei mulla ihan noin paljon lehtiä ole kertynyt, mutta liikaa kuitenkin.
Päivän kuvana onkin jäätynyt lehti. Siinä on meidän talven ensimerkit. Kukkia ei enää näytä hengissä olevan, joten on keksittävä muuta kuvattavaa. Noita maisemia kun oppisi kuvaamaan, niin saisi jotakin vaihtelua näihin kuviinsa.

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Huomasin kuutiosi ja tietenkin piti vähän sohaista, sain sen aloilleen ;-)

Tunnustan, että askarteluhuoneessani on paaaljon paperia, kun ei kaikea voi laittaa kaappeihin vaan on oltava saatavilla.

Yvioon kirjoitti...

Tuo kuutio on vaan aika kiva piriste, tia. Ja siihen mahtuu vaikka mitä tietoa.

No, askarteluhuoneeseen voi nyt papereita vähän levittääkin, mutta joillakin on kuulema ihan ryökkiöttäin lehtipinoja. Oli oikein kuva niistä Iltalehdessä.

Tuli kyllä halua vähentää omia pikkupinoja ja viedä roskikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi makee tuo kuutio! Ai siihen voi koskeakin, kokeilen "paluumatkalla".
Kyllä tästä kohta saadaan kuvattavaa, vaikka "halla on vienyt kukkaset ja lumi peittää maan".

Susa kirjoitti...

Janna toi kuutio!

Meille ei tule yhtaan sanomalehtea. Muut lehdet on alakerrassa korissa.

Ma tiedan yhden ihmisen Suomessa kenella on juuri vaan kaytavat mista paasee kulkemaan huoneesta huoneeseen. Koko kamppa on taynna pinoja missa on lehtia, kirjoja ja papereita.
Aika ahdistavaa.

Yvioon kirjoitti...

Leijonainen, eikö olekin makee kuutio. Sitä voi käännellä ja siihen voi valita tuota tietoa. Kokeilin vaan laittaa nuo ja siinä oli vaikka minkälaisia kävijälaskureita. Tämä vaan oli erilainen, niin pitihän mun se ottaa, heh.

Niin no kohta voi ottaa talvikuvia. Ja voisi niitä ottaa nytkin, jos kuvaajan taidot ja kamera vaan antaisivat periksi. (kohta todellakin saatava järjestelmäkamera).

Susa, ai ei yhtään. No, sitten teille ei ainakaan kerry lehtiä. Tänne tulee vaan noita ilmaislehtiä ja joskus niissä on jotakin järkevääkin, niin annan tulla.

Mulla sentään lehdet pöydillä tai lehtitelineessä tai eteisen pöydällä. Vielä liikkuu ihan hyvin täällä. Ja yksin kun asustaa 56 neliöö, niin hyvin mahtuu, vaikka on kirjoja ja lehtiäkin. Ei tarvitse vielä raivata. Pitää vaan heittää usein pois.

Musta toi kuutio kivasti piristää, kun on jotakin uutta.

Susa kirjoitti...

Joo, ma heitan ilmaislehdet jo ulkona postilaatikon vieressa olevaan roskikseen.
Mulla on onglema sanomalehtienkin kanssa (muut ongelmat mukaan lukien ;D), niita on vaikea lukea, ja sormet tulee mustaksi...