maanantaina

sekoitekausi...


Toiseen blogiini laitoin jotakin...Katselin just noita mainossysteemejä, joita voisi lisätä blogiinsa. Mitenköhän sellainen sopisi mun blogiini. Täällä on aika paljon kuvia ja ei ole ihan yhteistä teemaa, niin tulisikohan oikeanlaisia mainoksia vai häiritsisikö ne vain. Hm, pitänee miettiä asiaa...

Kuvissa mulla on näköjään menossa joku ihmeen sekoitekausi, kun musta on kiva sekoittaa kaikkea ja katsoa, miten hyvin saa toisen kuvan piilotettua toiseen. Mulla on halvat huvit.
Tässä on muuten kuva hyvästä kuntoilulaitteesta. Tällä kun tekee kymmenenkin nostoa, niin kyllä hartiakivut saa kyytiä.5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Tuo kuntolaite on samanlainen varmaankin minkä olen nähnyt kuntopolun vierellä.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo mainokset toisissa blogeissa on onneksi aika pieniä, ei ne häiritse pahemmin. Niistä moni saa aika paljon rahaa ja saa itse valita mitä mainostetaan. Minäkin kerran katselin, mutta minulla on tuo kotisivupohja niin siihen ei taida saada.

Tuo sinun sekoitekautesi on ihan kiva, anna kuvien sekoilla ettei tarvitse itse. Minä nautin sekoituksistasi.

Yvioon kirjoitti...

tia, joo niin on. Otin samalla kuvan, kun nostin sitä tukkia. Hyvin auttaa hartiakipuihin. Toi mun versio on vaan muokattu.


leijonainen, taidanpa sitten kokeilla noita mainoksia. Toivottavasti eivät vaan hypi silmille vaan sopivat blogin yleisilmeeseen.

Kiva kuulla, annetaan kuvien sitten sekoilla. Kokeilen noita laittaa yhteen ja erikseen. Tuloksia voi sitten katella näissä blogeissa.

Elegia kirjoitti...

Minulla on joku kammo mainoksia kohtaan. Eihän se tietenkään haittaa, jos ne ovat pieniä, mutta sellaiset vilkkuvat systeemit ärsyttävät. Olen lakannut lukemasta eräistä uutissivuja sen takia, että niihin päästäkseen pitää ensin sulkea kauhea kasa pop-uppeja.

Sekokausi on hyvä kausi. Sehän on vain hauskaa kokeilla kaikkea erilaista, eikös vaan. Tiedän muuten tuon kuntolaitteen. Käyttämäni kuntoradan varrella on myös sellainen – en ole tosin käynyt siellä aikoihin. :)

Yvioon kirjoitti...

elegia, en itsekään pidä kovinkaan paljon mainoksista, mutta täällä netissä ne eivät häiritse niin paljon. Tv:ssä en pidä niistä.

Tuo kuntolaite taitaa olla useilla kuntopoluilla ja on muuten tosi hyvä laite. Tykkään nostaa sitä tukkia, kun sen jälkeen hartiaseutu on taas uudessa iskussa. Istun näet välillä liikaa tässä koneella ja saan kädet ja hartiat tässä tosi jumiin, mutta tuo nostotukki auttaa. Semmoinen pitäisi saada kotiinkin, niin voisi kotonakin sitä nostella. :)

Tämä mun kuvakokeilu elää kyllä ihan omia polkuja. Sekoittelen kaikkia tyylejä yhteen ja katson lopputulosta. Tulee välillä kyllä tosi oudonnäköisiäkin kuvia, mutta hauskoja useinkin ja joskus sitten onnistuukin.