sunnuntaina

kylmän kämpän viemää..., blääh...
Edelleen kaipaisin ideoita tuohon toiseen blogiin. Uudistin ulkoasua, mutta nyt pitäisi sitten miettiä, miten näitä kahta täyttää. http://photokiertm.blogspot.com/ Tästä vaan kurkkaamaan ja kertokaa, miltä uusi ulkoasu näyttää. Tuota on vaan helpompi muuttaa, kun tuossa blogissa on vähemmän sälää näillä sivupalkeilla. Jos nyt aloittaisin, niin pitäisin nuo sivut aika yksinkertaisina.
Päivän muokattuna kuvana aina ihana kehäkukka. Se on muuten sitkeä kasvi, kukkii vieläkin tuolla kasvipalstoilla. Ei nämä säät eikä kylmyys ole sitä lannistanut. Ja siitä saa vielä ihan hyviä kuviakin.
Päivän valituksena: tämä kämppä on kylpä ja patterit eivät toimi. Syynä se, kun huoltomies sääti ne niin, etteivät enää lämpene. Sillä tavalla meillä säästetään. Kiva nukkua yöt kahden peiton ja vaatteiden kanssa. Oikein hermot lepää.
Kun muutin tähän, niin tämä oli lämmin. Edellinen asukas oli saanut kaverinsa, putkimiehen säätämään noita pattereita ja silloin sentään olkkarissa yksi patteri lämpeni. Blääh, ottaa nuppiin.
Ei tämä ole kuin kolmas kämppä, jossa kärsin kylmyydestä. Alkaa tosiaan ärsyttää, kun tämä muuttaminen ei ole kivaa eikä halpaakaan.

Ei kommentteja: