lauantaina

syksyn ankkoja


Kävin eilen kokeilemassa, josko saisin tätä ulkoasua vähän uudistettua, mutta ei. Mä en keksi, miten tohon ne hienoudet sivuun sun muut lisätään. Olen kokeillut monta kertaa ja ei vaan mene oikein. Siinä tohkeissani vähän uudistin Photokiertämää -blogani : http://photokiertm.blogspot.com/ . Ideoita otetaan vastaan, että mitä mun kannattaisi tuohon toiseen laittaa, että näissä olisi edes jotakin eroa, että se toinen täydentäisi tätä. Hm...
Tuossa ylemmässä kuvassa yksi ankka pysyi paikoillaan ja muut heiluttivat päätään. Kuvaa siinä sitten. Miten ihmeessä nämä eläinkuvaajat oikein onnistuvat. Nämä ankan eivät ole hetkeäkään paikoillaan ja jos joku on, niin toiset touhuaa koko ajan.
Eilen ankat touhusivat koko ajan muutenkin, kun oli kalsea ilma. Tänään ne varmaan torkkuu, kun aurinko paistaa. Joten kiva yrittää kuvata torkkuvaa ankkaa. Ei ne kuvat niinkään onnistu.
Tässä alemmassakin kuvassa yksi ankka poseeraa, yksi etsii astiasta herkkuja ja yksi haaveilee.

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Mielenkiintoisia kokeiluja ja kyllä noita heilutuskuviakin voi laittaa, niin minäkin laitoin meidän vikkelästä kurresta.
Monella luontokuvaajalla on sen verran hyvät kamerat lisukkeineen ja tietenkin ammattitaito siinä lisänä, kun ei se pelkkä kamera tuo hyviä kuvia. Harjoitellaan me lisää ja hyviähän sinun kuvasi ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Tia puhui tuossa jo totuuksia. Laita liikkuvan kuvan asetukset päälle, niin ei haittaa, vaikka joku liikkuukin.
Sinun kuvasi ovat mielenkiintoisia juuri siksi, että ne eivät ole tavallisia kuvia.

Tuohon sivuasetteluun ja täyttöön en osaa antaa ohjeita, kun mulla on ihan eri pohja.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos tia, niin no noita heilutuskuvia joutuu laittamaan, kun ovat niin vikkeliä ja liikkuvaisia nuo eläimet, ettei meikäläinen perässä pysy.

Hyvä tai siis parenpi kamera avaisi jo jotakin uutta tähän, mutta sitä odotellassa...

Joo, harjoitellaan kuvaamista. Joku kuva aina silloin tällöin onnistuu, onneksi. Ja kun niitä vähän muokkaa, niin heiluminen ei niin hyvin näy.

Kiitos kanssa, leijonainen. Hm, liikkuvan kuvan asetus. En ole varma, mikä näistä nippeleistä on sellainen. Tässä kamerassa kun ei ollut käyttöohjeita mukana, niin kokeilemalla olen kuvannut.

Tähän bloggerin pohjaan olisi olelmassa niin hienoja lisäyksiä. No, ehkä mä sitten joskus oivallan. Sitä ennen jatkan harjoittelua ja kuvaan ja muokkaan lisään.

Susa kirjoitti...

Toi palkintohyllysi on tosi kiva! Saa kaikki samaan lootaan :)

Yvioon kirjoitti...

Niin eikö olekin kiva idea, susa, alkoi tämä sivupalkki täyttyä, niin laitoin ne yhteen paikkaan. Näkyvät siinä paremmin.

Ennen ne olivat vain ripoteltuna pitkin, mutta nyt paremmin samassa paikassa.