sunnuntaina

päivän hömpötyksiä


Väsäsin kylmän ja kostean sään kunniaksi suikaleita ja pottua. Tuli muuten hyvää ja onpa helppo väkertää.

Heti tuli parempi olo, kun on syönyt kunnon ruuan ja uuni ollut päällä ja levittänyt lämmintä ilmaa ainakin tähän keittiöön. Nyt on sitten sellainen miellyttävän täysi olo.
Näköjään toimiva yhdistelmä: ensin valittaa, sitten syö ja sitten kellahtaa makuulleen.
Ja vielä jotkin ystävälliset sanat ja onnistumisen tunnetta ja toivoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänne sentään pääsee ja uskaltaa tulla. Vuodatuksen kaikki blogit on tukossa, eikä sieltä pääse pois, muuta kuin koneen sammuttamalla. Harmi.
Mutta sinä ja minä voimme keskustella, kun meidän blogit toimii.
Kävin kurkkaamassa toisessakin blogissasi, oikein kauniilta näytti. Heppakuva ihana. Esitin sinne kysymyksenkin, enkä viitsi toistaa tänne.

Kyllä lämpöä pitäisi jo olla tällaisella kylmällä, tuulisella ilmalla. Harmi, että säästävät. Mene nyt ja iske joku putkimies edes sen verran että saat lämpöä. Tai älä sittenkään, se kuitenkin ruinaa palkkaa. Vaan jospa tyytyisi ruokaan ja kakkuun ;-)

Yvioon kirjoitti...

Niin leijonainen, noi vuodatuksen blogit näyttävät tökkivän harva se päivä sen jonkin uudistuksen myötä. Nämä muut blogintarjoajan blogit toimivat ihan hyvin. Ehkä sielläkin on menossa jokin sensuuri.

Mistäköhän sen putkimiehen iskisi, kun en kapakoissa jaksa käydä. Ne ovat usein tylsiä paikkoja ja eivät soita enää kivaa musiikkiakaan.

Pitäisi joo, löytää joku monitaituri. Sellainen olisi kiva, joka tietää kameroista sun muustakin jotakin. Missäköhän piileksivät vai ovatko kaikki lie jo varattuja?