perjantaina

punaista.. kuvaa...


Mäkin olen nyt sitten saanut jonkinmoisen flunssan. No, ainakin on kuumetta ja ei jaksa ajatella. Nuhaa ei ole, mutta on sellainen vetämätön olo. On tässä aikaa sairastella. Ei siinä mitään, mutta tämä on vaan tylsää, kun ei oikein jaksa tehdä mitään.

Tosin yleensä mulle tulee sellainen sisu päälle, että nythän mä siivoan tai mitä sitten saankin päähäni. Jännä juttu tosiaan, kun saisi olla vaan, niin silloin tekee mieli siivota tai yhtä kehittävää.
Ja olen mä näköjään painollisesti laihtunut. Ei vaan tunnu siltä ja en oikeastaan koe sitä mitenkään hyvänä enkä pahana. Hyvä se olisi, jos olisin siihen pyrkinytkin ja syönyt terveellisesti. Nyt se laihtuminen tulee tavallaan varkain. En ole oikein varma, onko tällainen laihtuminen hyvä juttu vai ei. Tietoisesti en ole laihduttanut. Ruoka vaan ei maistu samalta ja ei mulla oikein kaapissa mitään olekaan. Ja pakastinkin on kerrankin tyhjä. Pitäisi varmaan laittaa sähkötkin siitä pois, jos en kerran sinne mitään laita.
Onneksi on viikonloppu, niin ei voi hoitaa asioitaan vaan saa levätä ja niin mä aionkin tehdä.
Näitten kuvien ja shokkivärien kera toivotan kivaa viikonloppua kaikille ja varsinkin täällä blogistaniassa huuhaileville.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alimmainen kuvasi on kuin uuden aamun/auringon nousu. Kun keskellä lukee vielä Yvonne, niin se kuvaa selvästi Yvonnen uutta aamua. Jotain uutta alkaa ensi viikolla tai seuraavalla; sitten kun paranet. Lepää flunssasi pois. Nyt on sellaista liikkeellä, jossa ei ole nuhaa, on vain kuumetta. Joillakin yskää sitten jälkeenpäin. Joten ei mitään siivousruljanssia. Lepoa - neuvoo lääkärileijonainen

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen, mustakin toi alempi kuva on jollakin lailla kuvaava. Ja varsinkin noi värit tekee siitä vielä aika erikoisen.

No, toivottavasti tulee jotakin kivaa, uutta ensi viikolla.

Taidan kyllä joo lepäillä. Ehkä en jaksa mitään siivousurakkaa aloittaa. Sitä hommaa vaan on aina. Taitaa vaan olla liikkeellä näitä flunssia ja kun oli ekaksi ne kylmät päivät ja sitten lämpimät. Ja tämä asunto oli tosi kylmä.

Taidan nyt uskoa läärileijonaista. Ja levätä.

tia kirjoitti...

Samaa Leijonaisen kanssa, että tuo alin kuvasi kuvastaa hyvää tulevaisuutta.

Laita vaikka jalat kuumaan veteen se tekee hyvää flunssaiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kuvat jälleen :)

Kurjaa, että nyt Sinäkin olet saanut flunssan :(
Tätä syksy aina tietää: virustauteja ja tartuntoja.
En ole kunnossa vielä minäkään, väsymys ja vetämätön olo on kropassa edelleen.
Ota iisisti ilman siivoamisia.
Pikaista paranemista ja leppoisaa viikonloppua t. riitta korndorfista