lauantaina

kodin ja lomakohteen viemää

Olen haaveillut siitä mummon mökistä. Ja joskus katselen huvikseni asuntoja, vaikka eihän mulla ole mahdollisuutta ostaa mitään. Kun katselin asuntoja, niin törmäsin tähän. Ainakin tässä on kivan suuret ikkunat ja jos ei ole sitä mummomökki -tyyliä, niin sitten sisustus voisi olla vaikka monerni kuten näissä kuvissa.Stumblasin myös näihin sivuihin. On kait joku lomakohde Sri Lankassa, mutta musta maisemat ovat upeat.
6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kivat vastakohdat olit löytänyt. Olisihan se mukavaa omistella ympäri maailmaa asuntoja, mitenkä siellä vaan ennättäisi käydä ;-)

Susa kirjoitti...

Kauniita kuvia :)

Olen taalla kaynyt joka paiva Yvonne, vaikken olekaan kommentoinut...

*hali*

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin sopivat molemmat. Ensimmäinen asunnoksi ja toinen aina välillä. Minulta on tuo mummonmökkikaipuu mennyt jo ohi. Nyt haluaisin mahdollisimman selkeää ja seesteistä.
Kiitos haavehetkistä, nekin ovat mukavia.

Yvioon kirjoitti...

tia, ihastuin tuohon ekaan, kun se on myynnissä oleva asunto. Ja ihanat ikkunat. Tuo toinen tosiaan on joku lomapaikka, mutta aika kiehtova. En tiedä, voisiko sitä edes ostaa vai onko se vain parin viikon oleskeluun. Upea paikka kuitenkin.

Susa, kiitos kommentista. Käyn mäkin sun blogissa joka päivä, vaikka aina ei tule kommentoitua. Hali takaisin.

Tuo eka asunto olisi tosiaan myytävänä, tosin ei mulla ole siihen rahaa. Yksiökin olisi kallis ja maksaa joku 30 000 (188 000 kokonaisuutena). Kallis on, mutta aika makea. Kaksio olisi vielä kalliimpi.

Leijonainen, eikö olekin upeat. Ihastuin molempiin, niin laitoin näytille. Eka asunto on tosiaan myynnissä oleva ja kallis sellainen. Ovat kait tarkoitettu taiteilija-asunnoiksi. Ja siinä voi itse vaikuttaa, kuinka monta makuuhuonetta on.

Tuo toinen on kait lomakohde. Mutta ainakin olisi vähän erilainen ja siellä ei ole kyllä tullut käytyä. Ja musta on kiva välillä haaveilla. Niillä hetkillä kestän joitakin tylsiä arkihetkiä, vaikka arki ei aina tylsä olekaan enkä mitään jännitystä kaipaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia, juuri minua varten, sillä haaveilen harva se päivä muutosta muualle ja uudesta asunnosta :)

Pääkaupunkiseudulla on tosi kalliit asunnot, sinne en siis edes haaveile muuttavani!

Mukavaa lauantai-iltaa t. riitta

Yvioon kirjoitti...

Samoin sulle mukavaa iltaa, riitta. Niin on kalliit asunnot. Työpaikat vaan on täällä, niin pakko on kait täällä asua. Ehkä sitten joskus katselen muutakin. Ainahan voi kurkkailla kivoja asuntoja muuten.