perjantaina

kirjahyllyn pyyhkiminen... ja varpusien kylpyhetki
Tänään on taas vähän kiire, kun lupasin mennä tällä kertaa auttamaan äitiäni kirjahyllyn kanssa. Kirjoja kun on monta seinällistä, niin kirjahyllyn pyyhkimisessä kuluu aikaa. On muuten fyysisesti aika raskasta hommaa, kun isot kirjat painavat ja niitä on monta seinällistä. Parissa tunnissakaan ei saa yhtä seinää tehtyä.


Taas olen käynyt eläimiä katsomassa ja yrittämässä kuvata. Noi varpuset vaan on niin pieniä ja liikkuvaisia, niin ei niitä ehdi millään kuvata. Tulee noita epäteräviä otoksia tosi helposti. En kyllä tajua, millä nämä varsinaiset kujaajat eläimistä hyviä kuvia saa.

Varpusilla on mutakylvyn aika ja uivat tuossa sikojen karsinassa mudan ja veden keskellä. Tulikohan niistä sitten puhtaita. Epäilen...

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hienoja kuviahan sinä olet saanut. Jospa ne varpuset tarvitsevat muutakin kuin vain vettä vaikka kirppujen häätöön.

Kirjat ovat todella painavia, meillä on haaveena saada joskus kaikki omat kirjat pois pahvilaatikoista, sellainen kirjastohuone.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat varpuskuvat.

Olen kauan haaveillut uudesta kirjahyllystä, ihan kaapista, jonne saisin laittaa kirjat lasiovien taakse. Avohyllyt ovat hirveä pölynpesä, kun alvariinsa ei jaksa niitä siivota :(

Mukavaa viikonloppua t. riitta

Yvioon kirjoitti...

Ai kiitos, tia. Hyvin ne ainakin viihtyivät tuossa vesimudassa. Eipä vaan ollut kovin puhdasta vettä tuo.

Mun äidillä kun noita kirjoja riittää joka lähtöön ja ovat ilman sellaista kirjakaappia. Mulla on itsellä kyllä sellainen, mutta siihen eivät mun kaikki kirjat mahtuneet. Joo, kirjastohuone olisi kyllä hyvä ja sellainen kivan mukava tuoli ja lamppu ja siinä voisi sitten lukea.

Samoin sulle, riitta, mukavaa viikonloppua. Kirjakaappi on kyllä hyvä keksintö. Ainakin itse tykkään omastani. On vain liian pieni, kun ovat niin kalliita.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin jo kurkkimaan, olisko ajatuskuvaa, mutta ymmärrän, että ensin täytyy varpuset pestä ja kirjahylly pölyttää. Kivoja ovat varpuskuvat.

Yvioon kirjoitti...

En ole keksinyt tuohon haasteeseen mitään kuvaa, leijonainen. Ajatuksia on kyllä pää täynnä, mutta en osaa yhdistää mitään kuvaa tuohon sanaan. Ehkäpä en osallistu tuohon haasteeseen. Katsotaan...

Mulla alkaa olla varpusista vaikka minkälaista kuvaa. Eivät vaan ole ihan teräviä, kun on vaikeita sellaisia kuvia ottaa.