maanantaina

kauhuruusua ja rahakerjuuta...
Kuulin tänään aika uskomattoman jutun. Tuttuni oli saanut englanninkielisen kirjeen. Ja se oli osoitettu hänelle. Hänellä on kaksiosainen sukunimi: toinen oma ja toinen miehen. Kirjeen sisältö meni suurinpiirtein näin, että pyydettiin rahaa, avustusta, koska ollaan sukua. Pyytäjä ei vain tiennyt, että tuon nimisiä ei ole muita, koska se sukunimi on kaksiosainen.


Tuttuni oli sitten vienyt kirjeen poliisille, jotka halusivat sen säilyttää.


Niin että nyt saa katsella postiaan, josko sieltä noita erikoisia kerjuukirjeitä ilmestyisi.

Kokeilin ruusussa yhdistää värejä, joita ei yleensä näe yhdessä. En yhtään ihmettele. Eivät todellakaan sovi yhteen, heh.6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Mulle on tullut sähköpostiin silloin tällöin kerjuu kirjeitä, mutta englannin kielisiä, ei varsinaisesti henkilökohtaisia. Yleensä en edes avaa sellaisia, mutta muutaman kerran olen lukenut, aika ovelia ovat, en ihmettele, jos joku tarttuu houkutukseen. Koska yleensähän niissä sitten luvataan korvata apu ruuhtinaallisesti.

Mä olen kanssa tehnyt tuollaisia kokeilua kukkasilla, joskus niistä tulee kyllä ihan kiehtovan näkösiä, varsinkin turkoosit ruusut näyttää musta aika ihanilta.

Mutta kuvamuokkauksessa on kivaa se, että kokeiluja voi tehdä niin loputtomasti. ;)

Yvioon kirjoitti...

Mulle ei varmaan ole vielä tullut kerjuukirjeitä, itkupilli. Rahaa on kyllä yritetty jollakin muulla lailla kerjätä. Tai sitten se kerjuu on laitettu jonkin kilpailun tai voiton sisään, tosi ovelaa.

Kivaa on kieltämättä kokeilla kaikkea, mutta noiden värien kanssa on vielä hahmottamista, mikä sopii yhteen ja mikä ei. Toi ruusuyhdistelmä oli musta aika kaamea, mutta silti laitoin sen näytille. Musta siinä on hyvä esimerkki värien merkityksestä ja siitä, miten jotkut värit sopivat vaan paremmin yhteen. Ehkä tuossakin kuvassa on jotakin hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee lähes joka päivä sellaisia sähköposteja, että olen voittanut hurjasti rahaa, muka :-(

Kuvasi on tosi jännä, koska ensin kuten itsekin sanot värit tuntuvat vääriltä, mutta oikeastaan vain tummemmat vihreät voisivat olla kylmempiä. Nyt kylmät turkoosit ja lämpimät vihreät riitelevät liikaa. Ihan kukkien vieressä olevat vielä käyvät, mutta sitten suuremmat vihreät lehdet taustalla eivät.

Täytyykin kokeilla itse jotain, olen vasta valmisohjelmien asteella.

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin aika jännä, leijonainen. Musta siinä riitelevät nuo värit keskenään, mutta annoin niiden olla ja en lähtenyt värejä muuttamaan. Joskus kiva tehdä joku järkyttäväkin tekele, jossa voimakkaat värit. Mä taas kokeilen noita säätöjä suruttomasti ja tulos on kyllä välillä aika mielenkiintoinen.

tia kirjoitti...

Roska- kerjuukirjeitä tulee aika paljon, menevät suoraan roskikseen.

Jännä väriyhdistelmä :-)

Yvioon kirjoitti...

Mullekin tulee sähköisesti joitakin, mutta eipä ole postissa vielä tullut, tia.

Eikö olekin aika erikoinen väri. En osannut päättää, onko se hirveä vai tosihirveä. No, makuasia.