sunnuntaina

onko nämä digitaide-, digimuuntelu- vai digiväritysmuuttelusekoilukuvia
Ehdin tänään muutaman kuvakokeilun tehdä. Harmi, ettei tällä blogilistalla ole erikseen kohtaa, johon voisin nämä kohdentaa. Nämä ei oikein mene askarteluun eikä pelkkiin valokuviin enkä tiedä, onko nämä oikein taidettakaan. Nämä ovat siis ihan jotakin muuta: bittitaide, digivääntely, digikuvamuuttelu. No, en ole vielä keksinyt näille oikein kuvaavaa nimeäkään.Tässä on vielä tuollainen herkkyyskokeilu. Niin ei se oikeastaan ole herkkyydestä kiinni. Ehkä mun kamerassa ei riitä tehot vaan kuvista tulee isommilla herkkyyksillä rakeisia. No, kyllä nämä aika taiteellisia kuvia on.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On mitä tahansa, mutta tuo ylimmäinen on todella hieno. Onko sinulla tulostinta, niin saisit hienon taulun seinällesi. Ja on niitä halpoja paikkoja mm. ekstrafilm, joka tekee halvalla vaikka julisteeksi.

Yvioon kirjoitti...

Ai kiitos, leijonainen. Se oli ihan yksinkertainen tehdä ja oikeastaan vahinko. Näyttää vaan värit kivoilta.

Ei mulla ole tulostinta, mutta pitää teettää joistakin kuvista seinälle jotakin. Ainakin olisi edes jotakin omaa, itsetehtyä. Otan selville ja katsotaan. Kertoilen, jos saan sen suurennettua tai tauluksi seinälle. Kiitos vinkistä.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Mä oon kanssa tuskastellut just ton saman ongelman kanssa, että miksi noita kuvia oikein kutsuisi, nyt mä just tein kaksi uutta, toisen nimitin digital collage ja toiseen laitoin photomanipulation. Olis kiva, että blogilistassa olis joku digitaaliosasto. Sitten muutenkin löytäis paremmin muiden tekeleitä.

Tosi kivoja kuitenkin kuvasi ovat, olivatpa nyt ihan mitä vain. Munkin mielestä se ylin oli tosi hieno.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos kuvakehuista, itkupilli. Ei sinänsä ihan helppoja tehdä. Oikeastaan syntyvät vähän niin kuin vahingossa.

Pitänee ehdottaa blogilistan pitäjille uutta paikkaa näille muotoilluille kuville.