maanantaina

mikäköhän voimaeläin sitä olisi...Työpäivä on taas pulkassa. Olin vähän aikaa ylitöissä, että saan sumaa purettua. Tällaista vauhtia vaan ei pitkää aikaa jaksa. Ei kyllä tasan mene onnenlahjat tässäkään asiassa. Viime paikassani mulla ei ollut tarpeeksi tekemistä ja nyt taas aika ei riitä millään kaiken tekemiseen. Tuosta työrupeamasta riittäisi vaikka kahdelle hengelle. Ja mun pitäisi siinä yksin noi kaikki hommat tehdä. No, katsotaan vielä, kait tämä tästä selvinee, tasoittuuko homma vai onko se yhtä kaaosta koko ajan. En mä olekaan kuin viides tässä hommassa. Että silleen..Mikaela Paviljongissaanhttp://mikaelanpaviljonki.blogspot.com/ 03.08 postauksessa kertoili voimaeläimestä ja susista. En oikein tiedä, mikä mun eläin olisi. Karhuksi mua on joskus sanottu. No, ne ovat tosi nopeita, vaikka isoja otuksia ovatkin.

Tosin pidän enemmän elefanteista. Niissä on sitä jotakin. Ovat isoja ja herkkiä otuksia.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Norsut on ihania, minä olisin varmaan norsu, jos nyt en olisi leijonainen niin selvästi.
Hei, laitoin sinulle viestin blogimerkistä, mutta se menikin näköjään edelliseen postaukseen. Kurkkaatko sinne.

Yvioon kirjoitti...

Joo, katsoin sen jo ja laitoin tuohon viereen. En sitten tiedä, teinkö oikein. Se piti ensin kuvana tallentaa, että voin sen tuohon lisätä. Nappina en tiedä, toimiiko. Kivan näköinen se ainakin on

Anonyymi kirjoitti...

Nappi ei tunnu olevan, kun sitä ei saa klikattua. En tiedä miten blogisi toimii, joten en osaa antaa enempää ohjeita. Mutta nätti kuitenkin. Jos siirrän jonkun napin blogiini, minä pidän yhtä aikaa kahta sivua auki, toinen klikattuna pieneksi, siten saan siirrettyä tallentamatta. En tiedä toimiiko sinulla, mutta kokeile. Sorry nyt, että alan neuvoa, mutta itse sain Marjukalta ohjeita, muuten en osaisi.