torstaina

lentelevät ajatukset ja näkökulman aste

Ylityöt painavat silmää, mutta yritän pysyä hereillä enkä nukkua tämän näppiksen päälle. Ajatukset lentelevät sinne tänne eikä mistään saa kiinni. Vähän niinkuin tässä kuvassa.

Tekisi mieli mennä vaan nukkumaan ja uneksiä jostakin mukavasta. Aamun viiden asteen lämpö muistutti, että kesä käy viimesiään ja kohta syksy tulla pulpahtaa. Huomaa ilmaa haistellessa, että syksyn tuoksut leijailevat ilmassa. Tulisipa oikein pitkä ja värikäs syksy, että voisi ottaa paljon kuvia.

Mamma mia -elokuvasta sen verran, että mulle jäi haikea olo ja ystäväni taas sanoi tuota tosi hauskaksi. Miten voidaankin nähdä sama elokuva niin eri tavalla. Kumpikaan meistä ei ole oikeassa tai väärässä vaan näkökulma on eri. Ja näköjään elämä ja elämäntilanteet tekevät sen, että elokuva piirtyy mulle erilaisena.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohta on viikonloppu ja saat nukkua. Tuossa näyteikkunassa taisit olla itsekin kuvassa. Kuva väreili hauskasti.
Katselin juuri ihmisten kuvia kuvablogissa ja huomasin, että arvostin ihan eri kuvia, joille muut olivat antaneet kauheasti pisteitä. Sama se on elokuvien ja koko elämänkin suhteen. Eri asioita me täällä arvostamme.

Yvioon kirjoitti...

Niin olin tuossa kuvassa. Onneksi ei mua paljoa näkynyt vaan olin sellaisena hämyisena hahmona taustalla.O

nneksi on viikonloppu, leijonainen. Hyvin se katkaisee työviikon ja osaa arvostaa omaa vapautta olla ja mennä.

Niin, monessa asioissa huomaa näkevänsä saman asian eri tavalla. Kun tuossa leffassa oli hauskoja kohtia ja surullisia kohtia. Ja mä tietysti näin ne surulliset ja hän näki taas ne hauskat.

Susa kirjoitti...

Monet ovat puhuneet tuosta elokuvasta, pitaa katsoa, mikahan fiilis mulle tulee siita... :)

Yvioon kirjoitti...

Hyvä musiikki siinä on ja on siinä vauhdikas juoni. Ei siinä mitään. Mä vaan näin näköjään sitä surullista puolta siitä. Mutta suosittelen.