lauantaina

eläimen viemää

Tämä bloggeri ja mä ei kyllä olla yhtään samalla aaltopituudella. Ajattelin laittaa nämä eläimet luonnoksiksi, mutta nyt tuo eläimen viemää on kuitenkin otsikkona. On tämä ihmelaite tämä bloggari. Ei näköjään halunnut mun poistavan näitä elukoita. No, olkoon sitten tässä.Tänään kävelin taas lempipaikkaani ja näitä tuli vastaan. Melkein kaikki eläimet olivat päivälevolla.Varpusilla näytti olevan joku sukukokous. Kävi sellainen vilske, ettei mitään rajaa.
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo possu änkesi tuohon ensimmäiseksi ilman muuta siksi, että ymmärtäisimme, ettei koko aikaa kannata murehtia, olla vaan ja lekotella. Ja ottaa vastaan, mitä elämä tuo.

Yvioon kirjoitti...

No, nuo possut tällä kertaa vaan tosissaan makoilivat. Ei ollut sitä riehakasta esitystä kuten viimeksi. Viime kerralla tulin oikein hyvälle tuulelle, kun katselin niin juoksua sun muuta touhua. Nyt vaan eläimet tosiaan olla möllöttivät.

Elegia kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja eläimien vielää on todella osuva otsikko. Tuo söpö possu vie kyllä sydämen mennessään :)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos elegia. Mustakin tuo possu on söpö. Helppo kuvattava, kun makailivat ihan paikoillaan. Ja aika miettiliäs ilme possulla. Mitäköhän lienee miettii?

tia kirjoitti...

Sinäkin olet päässyt seuraamaan varpusten kokousta, niillä tuntuu olevan paljon asiaa.

Onneksi ei kaikista paikoista ole vielä hävinneet.

Oli kyllä possumainen possu.

Yvioon kirjoitti...

Eikö ollutkin oikea possu, tia. Musta se oli vaan niin sielukkaan näköinen, niin pitihän se ikuistaa.

Olen aika paljonkin nähnyt varpusia ja tuossa paikassa varsinkin. Ankkojen aitauksessa on jotakin herkkua, kun varpusia on niitten ruoka-astialla. Ja joskus saa ne samaan kuvaan. Vikkeliä ovat vaan, niin vaikea kuvata.