lauantaina

arjen irrottautumisen vaikeutta ja ruusukuvaa...

Pitää varmaan lähteä vähän ulos, jos saisi ajatuksiaan muualle. Olen katsonut pari leffaakin ja hetkeksi aina tuollainen auttaa. On vaan jotenkin vähän pöllähtänyt olo.


Yleensä viikonloput ovat olleet sellainen piristysruiske kurjaan arkeen, mutta nyt en osaa oikein irrottautua. En tajua, miten jotkut ihmiset siihen pystyy.
Jonkinlaista vaihtelua kaipailesin. Jotakin uutta, mukavaa, kivaa ja miellyttävää olisi kiva kokea. Ehkä se auttaisi näihin fiiliksiin.
Olen lohduttnut itseäni syömällä pullaa ja leipää. Varmaan, jos joutuisin autiolle saarelle, niin mulla pitäisi olla ehdottomasti leipää ja hiivaa mukana. Varmaan viljaa kans. Taidan syödä leipää toisella kädellä, että aina en edes huomaa, mitä teen.

2 kommenttia:

Leijonainen kirjoitti...

Minä olen ollut 080808-häissä, niin kuin jo huomasitkin. Aika on mennyt johonkin ja on oikein vierotusoireita, kun en ole ehtinyt bloggailemaan.
Arjesta irrottautuminen on siksikin vaikeaa, koska ei viikonloppu niin kauheasti arjesta eroa. tietysti on töissä, mutta muu elämä ja ajatusmaailma. Prinssejä valkoisilla ratsuilla on harvoin liikkeellä.
Ja jos jotain muuta mukavaa keksii, niin lähes kaikki vaatii rahaa, ainakin aluksi. Kuten juuri kamera ja kuvankäsittelyohjelma. Niistä minäkin haaveilen.

Yvioon kirjoitti...

Niin huomasin kyllä, leijonainen. Mä taas olen bloggaillut ehkä liikaakin.

Yleensä viikonloppuna keksii jotakin, mitä ei arkena ehdi tekemään tai jotakin uutta. Tälle viikonlopulle ei oikein ollut mitään erikoista eikä tule spontaanisti mieleen.

Niin, no prinsseja tai rinssejä on vaikea tavata, kun en oikein käy missään. En vaan kapakasta halua ketään ja tuo virtuaalitreffailukin on sen verran omituista puuhaa, että en ole sieltäkään ketään kivaa tavannut. Omituisia sitäkin enemmän.

No, pitänee katsoa, josko keksisin keinon saada kameran tai jotakin. Yleensä joku uusi asia tai haaveen toteutus tuo parenpaa mieltä tai ihmisten tapaaminen.