tiistaina

Anna -lehti - kolme juttua...


Nyt taas sain itseni keskelle kriisiä. Tosi järkevää lähteä näin töistä, kun ei ole sitten rahaa. Mutta minkäs mä mun tunteilleni voin. Ne kun eivät järkeä kuuntele.
Niin siis ostin Anna -lehden. Yleensä en jaksa enää naisten lehtiä lukea, mutta nyt tarvitsin hömppää ja lohtua suklaalevyn kera.
Ekana tuli juttu Facebookista, jossa "voi yhdellä klikkauksella tukea vaikka ihmisoikeuksia tai naisten urakehitystä". Pitäisköhän liittyä johonkin porukkaan ja katsoa, mitä sieltä löytyy ja olisiko vaikka joku ryhmä, minkä voisi perustaa.
Kuulema päättäjätkin seuraavat Facebookin tapahtumia, kun siellä liikkuu se, mikä ihmisiä kiinnostaa ja mikä heistä tuntuu tärkeältä.


Sitten tämä Tuulen viemää -ilmiö. Ai jai Clark Gable on kyllä yksi vanhan ajan miehekkäimpiä näyttelijöitä. Ei hän mun lempinäyttelijöitä ollut, mutta tässä Tuulenviemässä hän on mies paikallaan.
Scarlett toteaa lopussa: "Ajattelen tätä kaikkea huomenna..onhan huomenna taas uusi päivä". Ja kuulema kaikkien aikojen kuluisin amerikkalaisen elokuvan repliikki löytyy Rhetiltä, joka toteaa lopussa: "Rakas ystäväni, en välitä siitä paskaakaan".
Leffa on jännä kuvaus etelän huolettomasta elämäntyylistä ja näiden kahden kiemuraisesta suhteesta. Pidän leffasta kyllä ja olen tainnut lukea sen kirjanakin.
Ja kolmas lehtijuttu on tämä Päivistä kertova. Siitä jäi mieleen, kuinka hän on omiaan nopeita päätöksiä vaativissa elämänmuutoksissa. Kadehdittava piirre, voisin sanoa. Itse kun junnaan liikaa paikoillaan, niin ihana lukea moottoripyöräilevästä naisesta, joka ei pelkää muutoksia ja tekee ne nopeasti ja katumatta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun täytyy heti tulla tänne tunnustamaan mitä olen tehnyt. Yleensä en koskaan EN KOSKAAN kopioi kenenkään kuvia tai muuta, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta ja kopioin minulle antamasi ruusut tämän päivän blogiin. Keräsin sinne muutakin saamaani. Laitoin kyllä nimesi ja linkkisi, kenen ottamat ja tekemät on. Ethän pahastu pliis.

Yvioon kirjoitti...

En tietenkään. Sullehan se oli tarkoitettu. Kiva, kun kelpasi.

Ja hyvä, kun ja jos kopioi, niin mainitsee lähteen ja kysyy luvan. Silloin se on musta ihan okei. Ihasteltavaksihan nämä kuvat on tarkoitettu.

Anonyymi kirjoitti...

En minäkään enää jaksa naistenlehtiä lukea. Tytär oli ostanut niitä matkalukemiseksi ja jätti ne minulle. Totesin jälleen, että ne eivät ole minua varten. Olen vain ylivanha!
Mieluummin laitan extrat euroni kirjoihin, jos joskus sellaisia euroja osuu kohdalle :)
t. riitta

Yvioon kirjoitti...

Niinhän se taitaa olla, Riitta, että nuo naistenlehdet ovat vähän tylsää luettavaa. Aikansa kun niitä on lukenut, niin ei niissä oikein ole mitään uutta. Ja onneksi on muitakin lehtiä, joita voi lukea.