keskiviikkona

leikekirjakuva ja säätökuvaa


Tähän olin koonnut noita kuvia ja tuli vähän niin kuin leikekirjan tapainen. Musta ihan hauska tekele ja kun halusin kokeilla jotakin uutta.Päivällä väsäilin kuvia, mutta sitten oli taas aika lähteä juttelemaan syntyjä syviä ja en ehtinyt tänne mitään lisätä. Nyt on nimittäin vähän sellainen pölhömistynyt olo. En ole kerinnyt kaupasta mitään järkevää ostaa ruuaksi, niin aivot ei oikein toimi.Näitä olen säätänyt kuvankäsittelyohjelmalla, mutta olen pyrikinyt aika luonnolliseen lopputulokseen. En ole halunnut hirveästi muuttaa alkuperäistä kuvaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kuvat: symppis lammas ja kukat kukkivat vielä. Kukkakuva hienosti sommiteltu. Tuo oli myös hauska tuo kokoelmakuva. Mietin kyllä, olisiko ollut vielä muikeampi, jos kukkakuvan tilalla olisi ollut myös joku eläin tai lintu. Mitä itse ajattelet?

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen kehuista ja mielipiteestä. Taisi tuo lammas ja kukkakuvan sommittelu onnistua.

Tuo kokoelmakuva oli sellainen kokeilu. Päivällä se näytti musta hyvältä noin. Voisihan siitä toisenlaisenkin tehdä. Musta oli vaan kiva lisäillä siihen elukoita ja tuota kaikkea ja katsoa sitten, miltä lopputulos näyttää. Tuo sommittelu ei nimittäin ole helppoa. Ja siinä voisi olla joku teema. Nämä ovat tällaisia kokeiluja, joita sitten raakileenakin laittelen tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon alimman kuvan tunnelmaan haluaisin sukeltaa mukaan kaffimukini kera.
Hyvää viikonloppua t. riitta :)

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin aika kiva paikka, riitta. Tosin kuvassa se on vielä kauniinpi, kun sen paikan rajaa noin.

Hyvää viikonloppua sulle kans, Riitta.