tiistaina

puutarhan lumoa...


Sain vihdoin ja viimein päivitettyä tuota toistakin blogia, johon pääsee vaikka tästä: http://photokiertm.blogspot.com/ . Vaikka mulla on paljon kuvia, niin en ole osannut päättää, mitä kuvia siellä näyttäisin, kun olen jo tähän niitä niin paljon laittanut.

Helsingissäkin on niin paljon paikkoja, joissa en ole käynyt. Ihan hävettää myöntää, mutta täällä en ole ennen käynyt. Tämä kuva on Kasvitieteellisestä puutarhasta Kaisaniemessä http://www.fmnh.helsinki.fi/ktp/ . Aivan upea paikka ja paljon kasveja ja kukkia ja on vielä nuo kasvihuoneetkin, joihin en ehtinyt.
Kukkiva puukin tuli vastaan ja nimeä en huomannut katsoa.


Nämä ovat Sinipallo-ohdakkeita. Aika erikoisen näköisiä ovat.Tän kukkasen kera haluan vielä kerran toivottaa Leijonaiselle http://www.leijonainen.fi/ mukavan leppoisaa syntymäpäivää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä YLLÄTYS! KIITOS ihanista ruusuista. Tämä on ollut oikein yllätysten päivä, en olisi uskonut, että saan näin paljon onnitteluja. Tuo possukin tuossa selvästi sanoi, että onnea leijonainen. Dia-esityksesi siis toimii taas hyvin. Minun piti sanoa jotain muutakin, mutta unohdin kokonaan, kun hämmästyin niin ruusuista. Piipahdan vielä katsomassa kuviasi toisellakin puolella. Olen sitä mieltä, että kuva päivässä - tehden ja katsoen - pitää luovana.

Yvioon kirjoitti...

Ollos hyvä, leijonainen. Tuli vaan mieleen laittaa näin ruusuja, kun en niitä sun blogiisi saa.

Sen olen kanssa huomannut, että kun kuvaa ja tekee kokeiluja, niin välillä jopa jotakin uutta syntyy. Välillä tietysti tulee niitä paikoilleenjunnauksia, mutta sitä tämä elämä kait on, välillä junnataan ja välillä keksitään jotakin uutta.

Ja kuvaaminen on kivaa, kun voi koko ajan kokeilla jotakin uutta. Siinä kun ei tule ikinä ns. valmiiksi.