lauantaina

päivän kierros





Tästä vie tie tai polku noille palstoille, jossa käyn välillä kuvaamassa.
Noita kasvipalstoja on vasemmalla ja oikealla.



Tulihan sieltä heti jänö vastaan. Ja meillä alkoi tuijotuskilpailu. No, mähän siitä lähdin ensimmäisenä. Jänö ei ollut moksiskaan.





Ja tässäpä sitten pieni puronen, joka kauniisti näkyy puiden lomasta. Tämä on oikeasti sellainen likainen puronen, jota ei edes paljon näy. Kameralla vaan sen saa näkymään kauniiksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tietysti pupu viihtyy puutarhapalstalla, siellähän on parhaat herkut. Se luuli, että tulet apajille ja ajoi sinut tuijottamalla pois. Onneksi sait hyviä kuvia.

Maru kirjoitti...

Ihania kuvia. Minä olen ollut huomaavinani että onnellisuus kätkeytyy pieniin hetkiin, kun on hyvä olla. Voi tuntea hetken aikaa olevansa onnellinen, vaikka tietääkin, että nurkan takana odottaa ne ikävät ilonpilaajamurheet.

Yvonne kirjoitti...

Niin, leijonainen, tuo pupu loikkasi siihen kököttämään ja ei ollut moksiskaan, vaikka sitä kuvaisin. Tuumi se varmaan, että musta ei ole harmia, kun sitä kuvasin. Ja se kökötti ihan paikoillaan, niin siitä oli helppo ottaa kuvia. Tai sitten se huomasi, etten sen herkkuja syö.

Kiitos taru, niin kait se on, että välillä ja joskus tuntee olevansa onnellinen. En kait sitä tunnetta aina tunnista, kun on on noita murheita, jotka tuon tunteen pilaavat. Onneksi on kuitenkin välillä edes hyvä olla ja välillä tapahtuu jotakin mukavaa.