lauantaina

makeita ruusuja julpun ja örmyn kera

Kesä on kauneimmillaan ja ruusu kauniisti hohkaa. Tästä tuli aika hyvä kokeilu. Ainakin itse tykkään.Tässä videoversiossa Örmy örmyilee. Alussa jopa ihan selkeästi.


Ja sitten meidän Julppuhan se siinä katselee.7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ihania marsuja :)

Elegia kirjoitti...

JA aivan upea tuo ruusukuva, ihastuttava sävy!

Yvioon kirjoitti...

Eiks olekin, susa. Mun muksulla on nuo kaksi marsua. Tuo örmy oli kuulema purrut jotakin, niin kukaan ei huolinut sitä. Se on näyttelymarsu ja tosi kova touhuumaan. Mustakin ne on söpöjä.

Kiitos elegia, tuo ruusukuva on munkin mielestä onnistunut. Olen kokeillut uusia nappuloita tuossa kamerassa, kun voi säätää kuvia vaikka kuinka paljon. Tuo ruusu taisi jopa onnistua.

Anonyymi kirjoitti...

Ruusussasi on kauniit läpikuultavat, herkät lehdet. Hieno kuva. Ja tyttärentyttäreni olisi aivan hulluna kun näkisi nuo marsukuvat ja tuon videon. Tosi hauskoja, mutta minulla on jo lemmikki-ikä mennyt ohi.

Yvioon kirjoitti...

Tuo ruusukuva onnistui ja kiitos kehuista leijonainen. Noilla eri säädöillä olen katsonut, mitä milloinkin kuvista tulee. Siinä on sellaista herkkää tunnelmaa.

Noi marsut on mun muksun, joka on kakskymppinen. Kiva niitten touhoja on seurata ja kuvata. En ole vielä ottanut mitään lemmikkiä ja ehkä en otakaan. Se sitoo kuitenkin niin paljon. Ja nyt on vapauden kaipuuta ja sellaisen oman tilan tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

Marsut rokkaa! Mulla on blogissa pari ihanaa marsukuvaa, ihan hulvattomia! Itsellänikin on pienenä ollut marsu joka oli iiiihana...

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin söpöjä, mikaela. Mulla on kanssa ollut pienenä marsu, joten jatkoin perinnettä ja hankin omalle muksulleni kanssa marsun. Kyllä kotieläimet on söpöjä ja niitten touhuja on kiva katsella. Ehkä vielä otan jonkun eläimen. Hm...