maanantaina

helpolla uuteen...

Kiva, kun yöt menee tosiaan pyöriessä. Aamulla katson myllättyä sänkyäni ja mietin, että nyt tämä hermoilu sitten alkaa. Tässä on parisen viikkoa jäljellä ja vielä on paljon tekemistä. Pitää sanoa itsensä irti, mistä tuleekin mielenkiintoista. Ei ole hajuakaan, miten tuohon asiaan työpaikalla suhtaudutaan. Ehkä pomo on vain helpottunut. En sitten tiedä.


Kun olisi joku toinen, joka hoitaisi nämä ikävät velvollisuudet ja pääsisi itse vain suoraan aloittamaan uudessa ja siellä kaikki menisi hyvin ja rennosti. Kunpa olisi sellainen helppo työn aloitus ja työ tuntuisi helpolta, mutta mielenkiintoiselta. Heräisin helposti aamulla ja päivä kulkisi mielenkiintoista latua.

Ystävänikin aloitti eläintarvikekaupan pitämisen ja tuntuu, että hän ei ole uutta aloitusta katunut ja on viihtynyt itsenäisenä yrittäjänä. Hänellä nyt päätökset tulevat helposti eikä kadu menneitä. Silloin on varmaan helpompi elää tässä hetkessä, kun ei tarvitse jossitella.

Kesä saa muutenkin mut pohtimaan kaikkea. Tulee mieleen viime kesä, joka oli aika vauhdikas. Olin niin ihastunut että. Tuntui hyvältä pitää toisesta ja siinä vaiheessa toinen vielä vastasi mun tunteisiin. Nyt vain olen hänelle vihainen, vihainen koko sotkusta, mihin hän laittoi. Pahimpia onkin nämä ihmiset, jotka eivät tiedä, mitä haluavat tai kenet haluavat. Ja siinä saa sitten pää pyörällä odotella ja ihmetellä. Hän sitten palasi monen sekoiluvaiheen jälkeen ex:nsä luo. Viime yönä näin unta heistä ja tämä muija yritti taas määrätä mua. On se kumma, että ei saa unessakaan olla heiltä rauhassa.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

oi...
Uni on tärkeää.

Mie en ole vuosiin nukkunut ilman nukahtamislääkettä.
Muuten menee koko yö pyörimiseksi
ja murheiden miettimiseksi.

Kerro vaan pomolle reilusti.
Sitten se on pois.

Onnea matkaasi. =)

Yvioon kirjoitti...

Niinhän uni on tärkeä, Hallatar. Mä näen vaan painajaisia, jos otan unilääkkeitä. Sellaisia tosi outoja unia ja tuntuu, että sitten ei ole kuitenkaan levännyt.

Me ei olla pomon kanssa juteltu varmaan neljään kuukauteen. En ole oikein tiennyt, mitä sanoa. Kuluin vain siellä niin loppuun, kun mun ei annettu tehdä töitä. Kyllästyin totaalisesti. Tuon takia haluan sieltä pois.

Pakko on tällä viikolla ilmoittaa. Taidan vain tehdä sen kirjallisesti. Tämä kirjoittaminen on mulle aina ollut helponpaa, paitsi näköjään tuossa bloginteossa.

Onnea mä tarvitsenkin. Ainakin uutta tulee, kun vain olisin kaikkeen valmis.

Pilviharso kirjoitti...

Kuulostaa ihan siltä, ettet tule katumaan lähtöäsi. Onnea vaan uuteen!

Yvioon kirjoitti...

Kiitos, pilviharso. No, nykyiseen en ainakaan halua jäädä, niin kaikki muut vaihtoehdot tuntuvat paremmilta.

Ja vaihteeksi on kiva olla töissä isossa talossa.