maanantaina

rahaksi muuttuako

Vaikea keskittyä kirjoittamaan mitään tekstiä, kun koko ajan vatsaa kipristää toi laskupino vieressä ja mahdollisesti en pysty siitä montaa laskua maksamaan. Nyt olisin mielelläni rikas tai ainakin sillai varoissani, ettei tarvitsisi tästä asiasta vielä stressata. Ei se ihme ole, ettei ole nälkä, kun ajatukset pyörii elämän peruskysymyksessä, miten tulla taloudellisesti toimeen. Velkaa olen ottanut jo ja en tiedä, mistä enää kysyä lisää. Ja haluaisin jo vihdoin jättää ton työpaikan ja lähteä uusille teille. Katselen hölmönä noita työpaikkoja ja joihinkin olen hakenutkin, mutta mitään ei tapahdu. Olen kuin jossakin tynnyrissä, josta ei näe selkeästi ulos.

Tv:ssä tuli tässä joku aika sitten ohjelma miljonääristä, jotka yrittivät keksiä kelle lahjoittaisivat rahaa. He ensin menivät johonkin paikkaan ja siellä menivät töihin, mistä töitä sattuivat saamaan. He eivät kertoneet, kuinka varakkaita oikeasti olivat. Siellä he sitten seurasivat paikallista elämää siihen osallistuen ja miettien samalla, kuka tarvitsisi eniten rahaa.



Tulisipa tänne tuo miljonääri ja auttaisi mua. En nyt yhtään panisi hanttiin, jos joku miljonääri tulisi ja haluaisi auttaa mua. Voisihan se olla kyllä aikamoinen järkytys. Ja eipä Suomessa montaa miljonääriä ole saati sitten näitä kenttätyöhön haluavia.

Olenkin päättänyt, että jos ja kun saan raha-asiani kuntoon, niin alan oikeasti etsimään jotakin kohdetta, johon voisi laittaa rahaa ja auttaa jotakuta. Sen olen nähnyt, kuinka nämä raha-asiat valtaavat muulta elämältä tilaa ja päässä ei pyöri enää mikään muu kuin että mistä saada rahaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole tuo kaipaamasi miljonääri, mutta toimin yhdessä mielenkiinotoisessa liiketoiminnassa, josta saan palkkaa. Mutta ihan ilmaiseksi tuokaan raha ei taivaasta tipahda enkä usko, että kukaan miljonääri kenellekään rahaa jakelisikaan. Jos jollakin on nälkä niin opetatko hänet kalastamaan vai heitätkö hänelle pari kalaa? Jos haluat oppia kalastamaan ota yhteys sähköpostiini, annan sinulle lisätietoja tästä projektista, missä olen mukana :D ja mielenkiinnon vuoksi siinä tapauksessa, että otat yhteyttä ois kiva tietää, mistä päin suomea kirjoittelet :D :D Sähköpostiosoitteeni löydät blogistani

Yvonne kirjoitti...

Hei Anja, kiitos kommentistasi. En löytänyt blogiasi. Minkäköhän nimistä blogia kirjoititkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ai, eikö tuon mun nimen kohdalta pääsekään blogiini, kun sen yhteyteen pitää aina oma blogi kirjoittaa? Kumma. no, löydät perille anjanneli.vuodatus.net Siellä on s-postiosoitteeni. Blogini on aivan toista maata :)eli Nukkekoti Kuuralehto.. Sellanen harrastus tään toisen "harrastuksen" (työn) ohessa :)

Maru kirjoitti...

Minäkin haaveilen uusista kuvioista työelämässä, mutta ei tosiaankaan ole helppoa päästä kiinni johonkin uuteen. Mutta jospa se joku päivä tärppää - tai sitten huomaan olevani taas vanhassa duunissani ... Jostain sitä rahaa on kuitenkin saatava.

Yvonne kirjoitti...

Niin se on totta. Rahaa on oltava, mutta on tosi tylsää, että joutuu miettimään asioitten tekemistä varallisuuden mukaan.

Eihän raha onnea lisää, mutta sitä ilman on niin kurja olla.

Anonyymi kirjoitti...

Yvioon: Tuo on aivan totta, mitä sanoit. Sanotaan, että rahan mukana saat VAPAUDEN VALITA, mitä teet ja SE lisää onnea. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tarulle samat ohjeet kuin tuossa ylempänä. Tämä mahdollisuus koskee kaikkia :D En pysty kommentoimaan blogissasi, joten piti tätä kautta kirjoittaa. Eli mun blogiini ja sieltä s-postin kautta viesti mulle niin sitten teillä on mahd kuulla lisää.