keskiviikkona

nämä leikkaukset

Tulipahan tässä mieleen noi kauneusleikkaukset, että menisinkö niihin itse, jos olisi niin paljon rahaa vai ei. Luulen kyllä, että tällä tietämyksellä en menisi. Ensinnäkin nehän ovat leikkauksia ja leikkauksissa on aina omat riskinsä. Ja voivat nuo leikkaukset vielä epäonnistuakin. Eli sitten voisi olla pahemman näköinen kuin ennen leikkausta. Ja jos menee leikkaukseen sen takia, että itsetunto riippuu siitä, niin välttämättä nuo leikkaukset eivät edes auta.
Eri asia on sitten, jos on joku synnynnäinen vika tai loukkaantunut, että korjaamalla vikaa voidaan lieventää, niin silloin voi leikkaus olla hyväksi.
Eräs kaverini aikoinaan koki kolmekymppisenä, että on liian vanhan näköinen ja ryppyinen ja laittoi 100 000 vanhaa suomen rahaa kasvojen muuttamiseen ja rintojen suurentamiseen. Musta toi on vaan paljon rahaa ja ehkä hän sai apua vähäksi aikaa. Noissa vaan on sekin riski, että siitä tulee loputon kierre ja sitten alkaa haluta muuttaa itseään oikein urakalla. On olemassa myös ihmisiä, joilla on polysurgery. Heillä on riippuvuus kauneusleikkauksiin ja Michael Jacksonia pidetään esimerkkinä tästä.
Ja miten mä voisin kokea hyväksyväni itseni, jos mä menisin kauneusleikkaukseen. Haluankin oppia hyväksymään itseni luomuna. Mielummin sitten yritän ruokavalion ja treemisen kautta vaikuttaa ulkonäkööni ja sillä tavalla ehkä parantaa itsetuntoani, jos itsetuntoni olisi kokonaan ulkonäöstäni kiinni.
Pitäisikin löytää nykyään sellainen trendi, että luomuna on hyvä olla ja kaikkea ei aina tarvitse muuttaa ja vanhenemisessa on jotakin hyvääkin.

2 kommenttia:

- Sinna kirjoitti...

Vihdoin ehdin lueskella vähän enemmän! Hyvää ja aiheellista pohdintaa, olen itse aivan samaa mieltä noista kauneusleikkauksista. Ja itsetuntokin kohoaa takuulla paremmin treenin ja ruokavalion avulla (onnistumisen iloa) kuin vaikkapa jonkun rasvaimun.

Mutta ymmärrän minäkin toki joissakin tapauksissa nuo leikkaukset. Lähinnä juuri nämä kierteeseen joutuneet ovat aika säälittäviä tapauksia - aina löytyy jotakin kohennettavaa.

Yvioon kirjoitti...

Kiva tosiaan käydä vierailulla aina toistenkin blogeissa ja saa sitten uutta ihmeteltävää. Täältä todella voi löytyä uusia harrastusideoita tai muita vinkkejä. Ja sitten voi olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, mikä on jo sinänsä mielenkiintoista ja piristävää.

Tämä itsensähyväksyminen on näköjään ikuisuusprojekti, mutta en silti haluaisi leikkauksiin lähteä. Vanha kunnon jumppa, kävely ja ruokavalio on enemmän mun makuuni. Niin että luomuna vaan olemaan.