maanantaina

särkyä ja koiraa...

On tämäkin vaihtoehto. Joko mä kärsin kivusta ja teen kaikkea tai sitten otan särkylääkettä tarpeeksi ja olen puolitajuton ja en jaksa tehdä kunnolla yhtään mitään. Kummankohan vaihtoehdon noista valitsisi? Tajuton tai kipu.

Vasen olkapää on vauhdilla menemässä pahenpaan suuntaan. Ei kestä liikutteelua tai mitään tekemistä. Tiskaaminenkin alkaa olla jo akrobatiaa, kun kädet eivät nouse tai liikuttaminen sattuu. Ja varsinkin yöt menevät kääntyillessä, kun ei löydy kivutonta asentoa.

Mangneettikuvaus on joskus lokakuussa. Sitä odotellessa kestetään kipua tai ollaan lääketokkurassa.Vaihtoehtoina sitten leikkaus, josta en ole kovinkaan innostunut.

Ajatukset eivät vieläkään kulje kunnolla. Lukenut olen Alexandre Dumasin Miljoonamorsian ja Musta Tulppaani. Ehkä tänään jaksaisi jo tehdä jotakin. Pidän taukoa särkylääkkeistä.
5 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

voi tuota, eikö mikään lämpö helpota..

Rita kirjoitti...

Kipu on kurjaa. Minullakin niskakipua. Sitä helpottaa kun lähden koneelta, joten parasta nousta tästä heti kommentoinnin jälkeen :)

Teen usein niin että kun horjun kahden vaihtoehdon välillä valitsen kompromissin. Olen havainnut hyväksi systeemiksi.

tia kirjoitti...

Kipuilu ei ole mukava seuralainen olen se kokenut kahteenkin kertaan jäätyneiden olkapäiden muodoissa, kuten olen kertoillutkin. Se on kumma että usein tulee yöllä ne kovat kipukohtaukset. Toivottavasti saat apua ja poistuisi kivut.

Nurkkalintu kirjoitti...

On ikäviä kuulumisia. Luulin, että olet selättänyt olkavaivan.
Kunpa pieni määrä särkylääkettä riittäisi, ettei tarvitsisi tajua menettää.
Toivon pikaista helpotusta vointiisi!

Yvioon kirjoitti...

Hannele, ei tähän oikein auta mikään. Kestettävä siis on.

Rita, nämä kivut ovat ikäviä, kun näihin ei välttämättä löydy lääkettä.
Nyt kokeilen lihasrentouttajaa, että saisi edes nukuttua. Niin, kompromissi on aina hyvä ratkaisu. Hm.

tia, niin, sullahan kanssa on tämä vaiva. Ikävä vaiva onkin, kun saattaa kestää ja mikään ei auta. Ja pitäisi pari vuotta oottaa. No, kait tämä jossakin vaiheessa helpottaa. Mietin sitten leikkausta, jos ei muu auta.

Nurkkalintu, tässä taustalla tämä vaiva on. Välillä tämä on pahempi ja välillä parempi. Vielä ei ole selätetty.

Kiitos toivotuksesta.