keskiviikkona

krassia .... evakkoon....Pari kuvaa kerkesin ottamaan ja toista vielä muokkaamaan. Krassistakin saa ihan kauniita kuvia, kun on oikeanlainen tausta.

Meille on tulossa julkisivuremontti ja parvekkeiden parantaminen. Sitten en tiedäkään, missä vaikutan. Riippuu tietysti, kuinka paljon meteliä sun muuta tässä kuuluu.

Ehkä menen sitten evakkoon tyttärelleni tai äidilleni.

Ehkä pakkaan jo matkalaukun valmiiksi. Nopeammin voi lähteä tai otan teltan ja menen tuohon pellolle aina päiväksi asumaan.

3 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Rauhallisia ja rentoja evakkopäiviä, mikäli kotirauha häiriintyy remontin aikana.

tia kirjoitti...

Kauniita kuvia krassista, hauskasti olit muokannut kuvaa.
Taitaa tulla aikamoinen meteli, eilen kuuntelin erään talon julkisivun putsausta, piti pitää sormet korvissa niin kovaa meteliä siitä tuli. Ehkä se matkalaukku on hyvä pitää valmiina.

Yvioon kirjoitti...

Nurkkalintu, toivottavasti tulee rauhallisia ja rentoja evakkopäiviä. Onneksi pääsen tyttäreni luo, jos alkaa melu liikaa häiritä.

tia, kiitos kuvakehuista. Noita muokkailuja on välillä kiva tehdä, vaikka käsi estääkin tässä koneella kökkimisen. Yritän välillä säästää kättäni.

Niin, kauhulla odotan tämän julkisivuremontin sun muun alkamista, kun nukkuminen on muutenkin hankalaa. Onneksi voin pakata evakkolaukkuni ja lähteä vähäksi aikaa muualle.