torstaina

lehteä, myyjää ja kielteinen vastaus....Laitoin tähän kuvan yhdestä lehdestä, jossa on musta nätti sisustus. Tekisi mieli itselleenkin saada jotakin söpöä ja valkoista, sellaista romanttista, mutta ei liian sekavaa. No, ehkä sitten joskus ja vähitellen.

On muuten pakko lähteä nyt ulos, etten taas jumitu tähän koneelle. On niin helppo jäädä katsomaan tähän vaikka mitä ja sitten tuo uloslähtö venyy.

Puhelinmyyjät uskollisesti pommittavat mua, vaikka en osta mitään. Pitäisiköhän ruveta sanomaan, että voin ottaa lehden, jos maksavat mulle rahaa. Saisinkohan mä sitten olla rauhassa?

Olin hakenut yhteen paikkaan ja sieltä tuli eilen vastaus. Siihen paikkaan oli hakenut 109 ja 6 ottivat haastatteluun. En päässyt noiden kuuden joukkoon, mutta sanoivat, että jos laajentavat hakua, niin sitten voivat palata asiaan ja pitävät mun hakemusta muitakin hommia varten 6 kuukautta.

Ei ollut ihan perinteinen kieltokirje, että valinta ei valitettavasti osunut teihin. Saamassani sähköpostissa oli nähty vähän vaivaakin. Ja vaikka vastaus oli kielteinen työn suhteen, niin jäi tuosta paikasta ja tavasta ilmoittaa asia hyvä mieli. Ja olihan hakemani paikka aika vaativa ja halusin vain koputtaa kepillä jäätä.


4 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Arleenalla oli juuri postaus puhelinmyyjistä. Kävin siellä kommentoimassa. Me olemme pistäneet puhelimeen myyntikiellon, mutta silti joku pääsee aina häiritsemään.

Asiallinen kieltävä vastaus työnhakuun, eikä ihan täysi ei. Hyvä juttu.

Sisustaminen: Huomasin jo kauan sitten kun olimme köyhiä opiskelijoita että ei sisustamisen tarvitse maksaa paljon. Luovuus ja kokeilunhalu peliin! Omista kaapeista ja kellarista löytyy yhtä ja toista...

Susa kirjoitti...

Kiva kun sait ystavallisen vastauksen tyohakemuksesta. Ensi kerralla sitten tarppaa! :)
Taalla tosi harvoin vastataan ollenkaan jos vastaus on siis kielteinen. Tuntuu niin turhauttavalta kun eivat vaivaudu jotain vastausta antaa vaan jattavat ihmiset "roikkumaan" ja arvelemaan. Lahtee pikkuhiljaa rohkeus koko tyonhakemiseen kun ei tieda etta lukeekohan niita hakemuksia edes kukaan...

Yvioon kirjoitti...

Rita, tuota itse pelkäänkin, ettei myyntikieltokaan auttaisi. On se vaan kumma, että eivät nuo puhelinmyyjät jätä rauhaan. Keksisivät jotakin muuta.

Tuo oli tosiaan asiallinen kieltävä vastaus. Jotkut eivät viitsi edes ilmoittaa, etten saanut. Ja tuossa oli kuitenkin pikkuisen toivoa. Katsotaan.

Olen alkanut vähitellen kiinnostua sisutamisesta ja kodin kaunistamisesta. Ei tarvitse olla hienoa, kunhan on kodikasta ja omantyylistä.

Susa, en mäkään ole kaikkiin hakemuksiini saanut vastausta. Tässä tapauksessa sain ja vielä sitten rohkaisevan sellaisen.

Harmi, ettei teilläpäin ilmoiteta, jos ei saa paikkaa. Sehän olisi vielä niin helppoa, kun voi sähköpostilla ilmoittaa.

Rita kirjoitti...

Kyllä se myyntikielto on auttanut, esimerkiksi lehtitilauksia ei enää tyrkytetä lainkaan. Nykyään tulee lähinnä vain tyrkytyksiä avustaa hyväntekeväisyysjärjestöjä. Kerron että avustamme jo niin pitkää listaa että ei mahdu enempää.