sunnuntaina

yksi...kaksi... vai kolme kertaa...Näillä kengillä on mukava lenkkeillä. Näillä taas ei.
Tämä kuva ei kyllä liity mitenkään tähän tekstiin.


Mulle on tullut ihan ihme rituaali ennen kuin pääsen lähtemään kotoani. Mä siis tarkistan. Tarkistan, ettei levyt ole jääneet päälle tai kahvinkeitin.

Pari kertaa, kun ole pyörinyt ympäri asuntoani tarkistelemassa, niin riuhtaisen itseni tuosta tarkistamisesta ja lähden ulos.

Joskus huomaan, että mitä enemmän on stressiä, niin sitä enemmän saatan tarkistaa.

Kait sitä on jotakin tehtävä lievittääkseen stressiä ja jos tuo tarkistaminen lievittää, niin siinähän sitten tarkistelen. Ei se vie kuitenkaan montaa minuuttia aikaa. Olen kuulluut heistäkin, joilla saattaa kulua vastaavaan kolmisen tuntiakin. Sitten alkaisin kyllä huolestua.
3 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Minäkin olen aika huolehtivainen levyjen, kahvinkeittimen ym. vimpainten kanssa ja tarkistan ne, vaikken olisi käyttänytkään niitä.

Jos olen käyttänyt, niin pyrin aina vaikka kahvinkeittimen sammuttamaan "ajatuksen kanssa", niin sitten muistan sen eikä sitä tarvitse enää tarkistaa. ;)

tia kirjoitti...

Kyllä näitä tarkistuksia monikin tekee, minä useimmiten kopautan kahvinkeittimen pistokkeen kohdalla, sen yleensä muistaa.

Yvioon kirjoitti...

Elegia, onhan se hyvä huolehtia. Joskus vaan huomaan pyöriväni kehää ja tarkistavani. Ei kait tästä haittaakaan ole. Tuleepahan ainakin kahvinkeitin ja hella tarkistettua. :)

tia, kait tämä yleistä on. Siihen vaan tulee välillä oikein kiinnitettyä huomiota.