lauantaina

luen kaikenlaisia blogeja.. kauhukokin kohelluksia...


Millan Akka krätisee -blogissaan haastoi kertomaan, minkätyyppisiä blogeja lukee. Lukeeko siis omassa viiteryhmässä olevia blogeja vai onko laajentanut kaikkeen mahdolliseen.

Voin sanoa, että mä luen kaikenlaisia blogeja. Luen leivonta-, käsityö-, askartelu-, ihmissuhde-, masennuksesta kertovia blogeja. Luen päiväkirjamaisia ja kuvablogeja. Mulla on suosikissa paljon enemmän blogeja kuin olen tähän suosikkirullaan laittanut.
Ehkä kuitenkin mielenkiintoisimmat ovat nämä päiväkirjamaiset ja kuvakerronta -blogit. Ja tietty psykologiset.

Oikeastaan ainoita blogityyppejä, mitä en pahemmin lue, ovat nuo muotiblogit.

Musta on nimittäin mielenkiintoista katsoa eri tyylejä. Eihän tämä mun omakaan ole yhteen asiaan keskittynyt, vaikka välillä tuntuu, että hoen samoja asioita kuten ei ole rahaa eikä muutakaan elämää ja synkkyys vallitsee blogissani välillä.

Asiasta tuhanteen, niin tein tänään taas kauhukokkikokeiluja. Tein lihapullia ja vieläkään eivät ole tosi hyviä. En tajua, miten osaan pilata lihapullat, mutta näköjään sekin on mahdollista. Huh.


Tein myös kauraruissuklaa -pikkuleipiä. Niistä tuli kyllä hyviä. Näköjään joitakin ohjeita voi soveltaa ja eivät mene pilalle.6 kommenttia:

Hannelen pääsiäisparatiisi kirjoitti...

Puutarhablogit on kivoja.

Yvioon kirjoitti...

Hannelen pääsiäisparatiisi, ai niin tuon varmaan unohdin. No, oikeastaan tuo liittyy tuohon kuvablogeihin. Niissä kun on kasveja, luontoa ja muuta kuvakerrontaa. Hyvä kun otit puheeksi.

Millan kirjoitti...

Elämä on rikasta, kun on monenlaisia herkkuja - blogirintamalla ja kahvipöydässä. Nuo pikkuleivät nyttää taas tosi hyviltä :-)

Yvioon kirjoitti...

Millan, kiitos. Pikkuleivistä tykkään ja niitä on kiva tehdä ja kokeilla jotakin uutta. Ja välillä jopa onnistuvat.

Kiinnostavanpaa , kun on kaikenlaista eikä ole niin yhteen keskittynyt, blogirintamallakaan. :)

tia kirjoitti...

Siis bloggaillessa nautit herkkupipareita ;-)

Yvioon kirjoitti...

tia, niin taisin tehdä. Noi pikkuleivät on syöty, olivat sen verran hyviä. :)